Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2022

 

Ert Uppdrag och Er Själs Syfte i Livet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett antal förslag till er alla när vi ser er där på Jorden, och letar efter sätt som ni kan gå framåt som ett mer enat kollektiv. Vi vet att de av er som är vakna och som vill vara till tjänst letar efter sätt som ni kan hjälpa, speciellt när det kommer till dem som har blivit illa behandlade, inte blivit respekterade och inte setts som jämställda i ert samhälle under en lång tid. tid. Ni befinner er nu i en situation där det finns så mycket som skulle kunna åstadkommas, och det är så många av er som har sökt efter ett syfte, ett uppdrag, något som ni kan göra för att hjälpa hela det mänskliga kollektivet.

Nu är det dags att arbeta med er själva och sedan fråga andra hur ni kan hjälpa till. Jobba med er själva först. Ta er till den plats där ni känner er starka, självsäkra och att ni har något ni kan ge som är av värde. De flesta av er har erbjudit er närvaro under hela era liv, och den höga vibration som ni har kunnat hålla inom er, och det har varit gåvor som ni har erbjudit det mänskliga kollektivet, och särskilt de som är i störst behov av stöd, de som behöver någon som ställer upp och sitter bredvid dem och lyssnar på deras berättelser. De kommer att vara de som når ut till er, och på grund av den höga vibration ni har hållit, kommer de att vilja konversera med er.

Det finns många där ute i er värld i denna tid som bara letar efter andra människor att lyssna på, för att höra deras berättelser. De frågar bara er som har haft ett lättare liv av en eller annan anledning att lyssna. Det är vad de behöver just nu. De som har blivit illa behandlade, mött respektlöshet, blivit nedtryckta, är de som ni är där för att vara till tjänst för nu. Ni som är vakna är de stora förenarna. Det är ni som kan förena det här kollektivet eftersom ni förstår att det inte finns några ”dem” i slutändan. Det finns bara ni. Det finns bara enhet. Det finns bara Källan, och det finns bara kärlek, och vi finns alla för att känna det, för att uppleva det.

Så när ni ser problemen i er värld vid den här tiden, se dem som en möjlighet att vara den kärleken till alla som behöver det. Och som vi har sagt många gånger tidigare, de av er som gör arbetet på er själva och erbjuder en högre vibration kommer att lysa upp för dem som är mest behövande, och de kommer att hitta er, och de kommer att kunna bli hjälpta. Och för många av er kommer detta att vara början på att känna att ni har hittat ert syfte i livet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...