Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juni 2022

 

De Två Viktigaste Sakerna Ni Kan Göra Just Nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada över att upptäcka att så många människor där på planeten Jorden vid denna tidpunkt upptäcker sina gåvor och förmågor, och vi är ännu mer exalterade över att se hur många av dessa individer som sedan delar dessa gåvor och förmågor med andra. Det här är en tid då det är vanligare att upptäcka era gåvor, och till och med att dela med sig av dessa gåvor har blivit något som fler och fler människor gör. Om ni väntar på att era gåvor ska vara perfekta innan ni delar dem, kommer ni att vänta väldigt länge.

Ni gör alla det bästa ni kan med era gåvor, och de människor som drar mest nytta av era gåvor inser det. De vet att ni nu inte är allvetande och allsmäktiga, men istället ser de er som en facilitator. De kommer att se er som någon som kan hjälpa dem att komma åt den kraft de har inom sig. När ni delar era gåvor med andra, är det också meningen att ni ska inspirera dem att nå in i sig själva så att de också kan få tillgång till sina gåvor och förmågor, precis som ni gjorde. Det är ytterligare ett bra skäl att dela med er av det ni fått tillgång till vid denna tid.

Nu, de av er som fortfarande känner att ni inte har fått tillgång till era gåvor och förmågor, ha tålamod. Jämför er inte med andra. Undra inte varför det tar er så mycket längre tid än det tog den personen att komma åt det som finns inom er. Istället rekommenderar vi att ni njuter av resan. Det är en resa som har så mycket mer för er än bara det som är i slutet av regnbågen, så att säga. Och det ni plockar upp längs vägen kommer också att vara det ni delar med andra, eftersom ni hjälper dem att aktivera och få tillgång till sina andliga gåvor och förmågor.

Nu säger vi till er att ha tålamod, men vi säger inte till er hur länge ni kommer att behöva vänta, eftersom det skiljer sig från person till person, och även för att ni måste ha tro på er själva. Och när ni inte vet hur lång tid det kommer att ta er att komma åt era gåvor, men ni fortsätter ändå, är det en demonstration av er tro på er själva. Det är dags för er alla att inse att allt existerar inom er, och att när ni tar er tid att gå in i er kan ni hitta det.

När ni följer er lycka, tenderar den också att stiga till ytan och visa er all kraft och styrka ni har inom er. Det är de två bästa sakerna ni kan göra just nu. Gå inom och följ sedan er lycka. Vänta på att inspirationen ska komma och agera sedan. Och naturligtvis, ha tålamod och leta inte efter resultat direkt, för återigen är det meningen att ni ska njuta av resan, inte göra något för att ge er något annat. Sanningen är att regnbågen kommer att fortsätta att röra sig, och det kommer alltid att finnas en annan kruka med guld och en till kruka med guld, och ni kommer att fortsätta stiga och utvecklas, för det här handlar verkligen om att återvända hem till Källan, och det har det alltid varit, och det kommer alltid att vara det, oavsett vilken tidsram ni befinner er där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...