Arkturierna via Suzanne Lie, 12:e december

 

 

Oneness7sig

KONVERSATION MED ARKTURIERNA

Del ETT

Shawnna Donop & Arkturierna genom Sue Lie

 

SL: Hej och välsignelser till alla. Vi är här i dag för att ha en konversation med Arkturierna. Så jag Sue Lie, är Sue ibland, och ibland kommer jag att kanalisera Arkturierna. Jag ska försöka hålla isär det, så att ni som lyssnare, vet när det är jag och när det är Arkturierna. Så Shawnna, vill du börja med en fråga?
SD:
Ja, och tack för att ni tagit er tid att ge oss insikt, under dessa spännande tider som vi nu befinner oss i. Vi värdesätter alltid er information och vägledning. Vi var nyfikna på om det fanns någon information som ni ville dela med oss, vid den här tiden med så många energetiska svängningar, och potentiella realiteter. Vi är öppna för att höra vad som kan vara till hjälp för oss.

A: Ja, vi Arkturier, kommer att gå tillbaka lite och fortsätta samtalet som vi har hade med Suzille i morse – för ni behöver ta er en stund, för att inse att ni faktiskt har varit på denna väg, under hela ert liv.

Ni har kanske inte insett det, eftersom ni tidigare inte förstått det faktum, att ni faktiskt är Galaktiker, som valde att ta en fysisk kropp, för att komma ner och hjälpa Gaia med sin Uppstigning. Men på grund av denna tid då vi flyttar in i detta ”nu” är det bra för alla att ta en tur längs minneslinjen, skulle man kunna säga, och gå tillbaka till era tidigaste erfarenheter när ”fantasin” kanske fick er att tala med någon annan.

Faktum är att det inte finns många barn, som inte har någon form av låtsaskompis eller ett leksaksdjur, favoritlastbil eller något annat, där de kan tillåta sin fantasi att ta dem till en annan verklighet.

Nu drar sig Suzille till minnes att hennes son hade en gul lastbil, och han gick upp till en kulle på gården där det fanns jord, och han byggde vägar och satte små soldater och folk på vägarna. Han skapade sin egen lilla värld.

Det här är något som de flesta av er gjorde som barn. Medan pojkarna lekte med bilar, på Suzilles tid när pojkar var pojkar och flickor var flickor, då pratade hon med sina dockor. Hennes dockor var mycket levande och hon kunde prata med dem. Hon har en enorm Trasdocka som hette Anne, som hon sov med varje natt. En morgon vaknade hon och dockan var borta och hon blev rasande. Hur vågade dockan överge henne?

Hon hade en far som övergett henne, men det hade hon helt förträngt ur sitt sinne. Men flera veckor senare när hon hittade dockan under sängen, längst in mot väggen, sade hon, ”ok, du sprang ifrån mig. Då kan du stanna där. ”

Så, dra er till minnes dessa tidiga år, även om ni under de tidiga åren kanske bara lekte och använde er fantasi. Men det ni egentligen gör då, är att ni minns att ni har enorm skaparkraft, ni minns att allt blir levande, om ni blåser liv i det.

Och i era fantasier, kan ni ofta komma ihåg era andra inkarnationer, på andra planeter och även på skeppet. Och kanske ni också kommer ihåg ert uppdrag.

Så Shawnna, har du några tidiga minnen som du tyckte var verkliga – nu när du förstår att det var mycket viktigare, än bara ett barns lek?

SD: Visst. Nyligen gick vi igenom en process av tillbakablick på interdimensionella liv, som också hjälpte oss med vägledning tillbaka till begynnelsen i livet. Naturligtvis började vi som barn och våra minnen från den tiden, och igenkänning av interdimensionell kommunikation. Även vid en ganska ung ålder, minns jag tillfällen där jag talade med varelser, som andra människor inte kunde se eller uppfatta. Det kändes kändes som telepatisk kommunikation då. Och jag var ganska ung.

Även världen var annorlunda. Det var innan vi fick veta att dessa saker inte var verkliga. Det fanns inga gränser, och inga begränsningar. Som ni sa, det handlade om kreativitet. Och att gå tillbaka till det, känns ganska relevant nu, eftersom ni har nämnt hur viktigt det är att behärska sina tankar och känslor, eftersom det är det som skapar vår verklighet. Så, tänk om vi kan gå tillbaka till denna frihet, oskuldsfullhet och den kreativa känslan, av att vara där vi skapar det vi vill?

A: Ja, även små barn kommer väldigt ofta ihåg något. Suzille tittade alltid upp mot stjärnorna på natten. Till en stjärna sa hon alltid, ”Ta mig med dig. Kom och hämta mig, jag vill gå hem. Hallå, är du där, kan du höra mig? ”Och alla sa,” vad pratar du med en stjärna för? ”Men dessa stjärnor kanske inte var stjärnor.

Hon hade ingen uppfattning. Det fanns ingen uppfattning. Faktum är att när hon var ung förekom det mycket skräckhistorier om de onda varelserna från andra planeter, som skulle skada oss. Så på 1950-talet var det en enorm kampanj mot den typen av tro, att det möjligen kunde finnas någon där ute, och att dessa varelser skulle vara mycket skrämmande, skulle kidnappa er och göra vidriga saker med er.

Det var ungefär då som Illuminati började komma fram, och verkligen få kraft. Och de ville ha den kraften, för att hålla folket begränsade. Men samtidigt med dem, fanns det människor hos Disney, som gjorde alla dessa underbara karikatyrer, som ni kunde fantisera om och bli de ni ville vara.

Så det fanns alltid en möjlighet att kunna välja sida. Om ni ville fokusera på det som gjorde er rädda, eller om ni ville fokusera på det som gjorde er glada, som var roligt, kreativt och äventyrligt.

Vill du lägga till något till det, Shawnna?

SD: Jag tror att det gäller inom den nuvarande tidsramen också, förmodar jag, eftersom vi kan välja vilken verklighet vi vill använda oss av. Och, den kan bli vår omedelbart. Vi har upptäckt att när frekvensen höjs, så manifesteras det nästan omedelbart nu.

A: Ja, alla ni, eller alla ni som vill ta del av de här meddelandena som vi skickar ut, rör er mycket snabbt till den femdimensionella versionen av verkligheten.

Det liknar mycket att flytta från ert hus, och det tar en stund, fast under tiden kan ni besöka ert nya hus, men först måste ni måla det och göra en del trädgårdsarbete, men ni kan inte bo i det ännu.

Då går ni tillbaka till ert gamla hus, och lever som ert gamla jag. Sedan vill ni besöka ert nya hus igen. Så ni går tillbaka för att se hur målningsarbetet blev. ”Åh, det har torkat nu, så då kan jag sätta upp lite gardiner”. Sedan går ni tillbaka till ert gamla hus igen.

Så, det här fram och tillbaka, när ni flyttar in i er 5-dimensionella verklighet och säger, ”oh wow, det här är bra, men jag har några till saker jag behöver göra.” Jag måste vara kvar ett tag till. Så denna process ni går igenom, är för att samla ihop er. Ni samlar alla versioner av er, minnen av er – de händelser i ert liv som ni vill packa ned i väskan, och ta med till ert nya liv.

Men vissa versioner och delar av er säger: ”Jag tycker inte om det här bordet längre, eller den här stolen är inte bekväm längre.” Så ni skänker det till välgörenhet, eller så lägger ni ut det framför huset, så att någon kan komma och hämta det. Så det är en process för vilka delar av er som kommer att bli ert femdimensionella själv. Och vilka delar av er – vi vill inte säga, lämnas kvar, men det finns vissa delar av er själva som är mycket tredimensionella, och ni vill lämna de delarna av er själva hos Gaia, på Gaias kropp – och eftersom ni inte lämnar Gaia, så hjälper ni Gaia att expandera.

Så därför städar ni upp i alla oredor som finns kvar. Detta är inte lika lätt som att flytta ut ur ett hus, eftersom ni måste städa upp efter varje inkarnation ni någonsin haft på planeten Jorden, så detta är inte en lätt uppgift. Det kommer att finnas en hel del minnen, och en hel del liv där det finns enorma energifält efter er, av alla de ni någonsin varit under alla era inkarnationer på planeten Gaia.

Så låt oss få en stund för att hjälpa alla att ta tag i det. Ta tag i allt, eftersom ni säljer ert gamla hus, så att säga, och ni måste städa eftersom någon annan kommer att ta platsen. Någon annan kommer att fylla det energifältet, den frekvensen på Jorden, eftersom ni nu flyttar upp till en ny plats. Ni flyttar nu upp i en högre frekvens. När ni flyttar upp till en högre frekvens, kommer ni att dra med er många av era minnen, era tankar och platser. Med andra ord, platser som ni har bott på, platser som ni uppskattat. Ni kommer att välsigna dem från era högre dimensionella själv. Ni kommer också att hjälpa dem, att utöka sina energifält till en högre frekvens, precis som ni själva utvidgar era frekvenser till högre frekvens.

SD: Ja, detta är definitivt ingen liten uppgift. Under alla liv vi haft har vi trott att vi varit redo att lösa, släppa och förvandla. Så jag antar, att det kommer fram i våra nuvarande liv, på olika sätt. Eller gör det inte det? Det kommer fram som minnen, som drömmar, saker som vi ser spelas ut i samhället – också som medfödda saker, helanden och frigöranden. Det verkar som om det är större än vi själva också.

A: Ja, det handlar faktiskt om planeten. Och de som ni, de av er i mänskligheten som har tagit utförandet i detta ”nu”, och har väckt upp er till verkligheten om vad som sker inom detta ”nu” – ni stod på rad. Ni skrev er Gudomliga Plan, ni ville komma hit till detta ”nu”. Vilken spännande tid för att kunna komma hit, och ha en inkarnation på en planet, som är på väg att förvandlas till den femte dimensionen.

Från det högre perspektivet, som ni förmodligen har glömt, är att när Ljuset blir klarare, blir Mörkret Mörkare, eftersom polerna börjar separeras. Fast tidigare, till exempel när Suzille var yngre, var polariteterna inte separerade. Ljuset och Mörkret var inte åtskilda. Man kunde inte förstå att, ”Detta är något som Illuminati gjort, eller det här kommer från en upplyst varelse.” Människorna var bara människor.

Det var efter andra världskriget, som USA gick in i illusionen av att vara Nummer Ett, för att vi vann kriget. Ingen visste att USA tog alla nazistiska vetenskapsmän tillbaka hem till USA. Alla var naiva, alla var vinnare.

Sedan utvecklades olika situationer och världen blev större, och sedan kom internet. Och då blev världen mycket mindre, eftersom alla nu kunde prata med vem som helst, var som helst på hela planeten. Vissa måste vara upp mitt i natten för att göra det, men det var en möjlig verklighet.

När den möjligheten kom, och det gick att prata med alla, var som helst på hela planeten, då blev Gaia en levande varelse. Gaia blev ett hem för alla dessa olika typer av människor.

Vi, Arkturierna, återkommer snart med del 2.

Välsignelser till er alla,

Shawnna och Arcturians

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...