Montague Keen via Veronica Keen, 11 december 2016

wpd4bc9436_06

Montague Keen via Veronica Keen

11 december 2016

Även du, min kära, börjar först nu komma underfund med vad jag talat med dig om. Vi tittade på dig när du såg på DET KOMMANDE KRIGET MOT KINA( en John Pilger film). Det är en anmärkningsvärd film som avslöjar precis vilka era verkliga fiender är. Ni ser tydligt att både Ryssland och Kina blir provocerade av Amerika. Dessa länder är inte era fiender, även om ni hela tiden blir tillsagda att de är det. Nu har ni sett bevisen som säger annat. Återigen säger jag ”Inget är vad det verkar vara”.

Att vakna upp till sanningen är en smärtsam upplevelse. Plötsligt kan ni klart se lögnerna som format hela er existens. Ni ser med nya ögon på de ansikten som uttrycker dessa lögner och inser att de är som robotar, inte tänkande mänskliga varelser. Ni ser deras handlingar som inte överensstämmer med orden i deras munnar. Se hur Amerika framställs inför världen som mänsklighetens vän: omtänksam och snäll. Titta sedan på verkligheten, se AMERIKANSKA KRIGSFARTYG, UBÅTAR, BASER, ÖVER HELA VÄRLDEN, SÖKANDE KRIG. Miljoner människor har dödats som ett resultat av ”Amerikansk Hjälp att Befria Dem”. Jag säger er, mina vänner, krig är aldrig svaret. Pengar att finansiera krig bara flödar, det finns inga gränser. Ändå finns det Amerikanska medborgare som sover på gatorna, hungriga och hemlösa. De ges inte en tanke. De betraktas som värdelösa ätare.

Den dolda hand som styr er värld har gjort det på sitt eget sätt tills nu. Deras misslyckande att få Hillary Clinton vald var en allvarlig missräkning för dem. De hade aldrig räknat med den möjligheten. De var inte beredda så de blev chockade och var tvungna att forma en ny strategi. Förvirring är vad de kom fram till. De avser att använda varje tillgängligt knep för att människor inte ska veta vad de ska tro eller vem de kan lita på. Detta har varit mycket framgångsrikt för dem. Trots allt äger de alla tidningar och TV-kanaler. Deras nickedockor kommer att säga precis det de blir tillsagda att säga.

Dra er undan från tidningar och TV eftersom de alla ljuger för er. Den dolda handen äger dem, och de vill göra sig av med er. Gör er inte skyldiga till att sprida deras lögner då det är ett brott mot mänskligheten. DESSA LÖGNER ÄR DE FJÄTTRAR SOM FÖRSLAVAT ER. Bli aldrig ansvariga för att döda eller förtrycka andra människor. Arméer är dödande maskiner. Bli aldrig del av att döda mänskligheten.

Sköt om barnen som föds till er. De har placerats i er vård. Skydda dem från rovdjur som stjäl dem för att användas som offer. Rituella offer blir först nu offentlig kännedom. Det har alltid pågått oförmärkt i skuggorna. Kabalen kan inte existera utan detta. Det är så de får sin energi. Ett barn är en värdefull gåva som ni måste ta hand om.

Sanningens ljus måste förinta de mörka som kontrollerat hela mänskligheten. Kabalen har planer på att kontrollera all media som exponerar sanningar, för de fruktar sanningen. De ökar på flourhalten i ert dricksvatten för att göra er fogligare. De ökar på kvicksilver i chemtrails och vacciner för att försäkra sig om att ni är för sjuka för att bry er. Er mat är förorenad. Det är ett under att ni är vid liv med tanke på alla angrepp på er. Kabalen kontrollerar allt ni behöver för att existera på jorden.

Vad tänker ni göra åt det? Förvänta er inte att någon regering någonsin talar om sanningen för er om någonting. De är alla inblandade i det, annars skulle de inte finnas med i regeringen. Var alltid försiktiga med vem ni litar på, för det kan kosta er mycket om ni skulle göra ett misstag. Var snälla och skicka energin av kärlek, bön och rättvisa, till de som av misstag litat på fel människor och nu får betala ett högt pris. Det är mycket lönsamt att fängsla en själ som har arbete att utföra på jorden. De har inget samvete. De val ni gör har den största betydelse. Står ni för sanning och rättvisa, eller böjer ni er och överlämnar er till den ondska som betalar er för era brott? Detta är en avgörande tid. Ni kan inte sitta på läktaren och bara titta på.

Anslut med er andliga sida som aldrig förut. Be om styrka att vara, och göra, vad som förväntas av er i denna tid av förvirring. Vet vem ni är och varför ni är på Jorden i denna tid av stor förändring. Hjälp andra att stärka sinnet så de också kan bli den de egentligen är. Arbeta tillsammans, för framtiden ligger i era egna händer. Allt ni behöver är modet att stå upp för sanning och rättvisa. Ni är de 99 %, kabalen är mindre än 1 %; och precis nu flyr de i rädsla för de 99 %.

Min kära, du är på en svår väg som måste vandras. Jag är med dig varje steg på vägen. Jag lämnar dig aldrig, för vårt band kan inte brytas.

Alltid din beundrande, Monty

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...