Arkturierna via Suzanne Lie, 21 juli, 2016

Oneness7sig

Quick Arcturian Bulletin–The Arcturians through Suzanne Lie

7-21-16

Snabbulletin från Arkturierna #1

Hälsningar, vi är Arkturierna,

Suzille har känt av oss hela morgonen, men har inte kunnat koncentrera sina energifält på det sätt som behövs, eftersom hon förbereder allt hon vill ha med sig på sin semester. Så hon har bett oss att tala med henne NU, när hon inte har ”något annat att göra”.

Inledningsvis vill vi tala lite om att ha ”något annat” som måste göras innan någon/du/alla, får tid att ansluta till era egna Högre Jag-uttryck.

Det vi vill säga till er är, att när ni tänker i termer av ”tid”, är det redan för sent. Då befinner ni er redan inom ramarna av er tredje och fjärde dimensionella verklighet. Så innan ni får ”tid”, kommer ni att behöva centrera er själva och låta ert medvetande expandera, in i den övre fjärde och femte dimensionen. Då är hela tiden NU.

Shawnna skulle du vilja ställa en fråga till oss?

Shawnna: Visst! Med koppling till det ni just nämnde, låter det som om att även när man planerar att schemalägga dagordningar och uppgifter som ska utföras, är det bättre att göra det i ett tillstånd av högre medvetande?

Arkturierna: Ja, vi råder er definitivt att göra det i ett högre medvetandetillstånd.

Shawnna: Skapar sedan det högre medvetandetillståndet, potential för mycket mer eftersom vi är mer helt i linje med aktiviteterna och avsikterna?

Arkturierna: Ja, det högre medvetandetillståndet gör att ni kan logga ut från det tredje/ fjärde dimensionella tänkandet av ”ska jag/ kan jag/ när kommer jag/ har jag tid/ kan jag klämma in detta” och flytta er in i NU till” vad kan vara viktigare än planetens uppstigning?

Shawnna: Och enbart detta uttalande hjälper till att skapa klarhet i prioriteringarna av ”tid.”

Arkturierna: Ja. Detta ögonblick av anpassning till de högre frekvenserna, är definitivt något som är svårt för dem som är nya i processen, med att inse att de inte bara är tredimensionella.

Det är särskilt svårt för dem, som är nya i insikten om att det är deras eget högre uttryck av SJÄLV, som belyser dem hela tiden. Deras högre uttryck av SJÄLV, skickar också högre frekvenser av ljus till deras kärna, för att påbörja aktiveringen av Kundalini.

Även när de inte är medvetna om att denna högre energi är VERKLIG, är uppstigningen VERKLIG, och att det de upplever FAKTISKT händer, när det direkt inverkar på deras dagliga liv.

Innan dess, innan de kom till denna insikt, är meditation och läsandet av andlig information något de gör på fritiden . I det dagliga livet, i arbetslivet, tjänar de pengar, tar hand om familjen, tar hand om hemmet och åker till jobbet. Därför är den primära delen av deras medvetande, fortfarande inloggat till den tredje/ fjärde dimensionella illusionen.

Men, de uppvaknade och de som är under uppvaknande, anammar helt det som händer under sin interdimensionella kommunikation, meditation, och drömmar som är 100% äkta, vilket tidigare var en del av deras tredimensionell liv, och då hamnar de i ett dilemma.

Detta dilemma är, ”Har jag råd att lägga mitt fokus på mitt Högre Själv? Hur blir det med mina barn, mitt jobb, hur ska jag få mina uppgifter gjorda? ”Vid denna punkt, kommer en del människor att gå förlorade. De kommer att säga: ”Det är löjligt, jag har inte tid, jag kan gå till kyrkan på Söndag. Det är bara ett par timmar, och sen kan jag vila större delen av dagen. Det blir bra.”

Andra kanske säger, ”Vet ni vad, jag GILLAR hur jag känner mig när jag är ansluten med mitt Högre Själv! Och jag kommer att göra ett försök, och se om jag kan städa under detta tillstånd av medvetande.

Kan jag gå igenom mina e-postmeddelanden i detta medvetandetillstånd?

Kan jag göra en meditation bara för att jag känner att jag behöver få mer viktig information, och sedan se till att jag skriver ner den?

Kan jag börja göra dessa typer av val i mitt dagliga liv?

Det är en mycket stor fråga, eftersom när ni säger ”kan jag” när ni frågar? Frågar ni ert egos själv? Det skulle mest troligt svara ”Nej! Nej, självklart kan ni inte göra det, ni har inte tid. Det finns viktigare saker för er att göra nu! Sluta tramsa med alla dessa konstiga idéer.”

Men vad händer om ni centrerar er, och går in i tillståndet som alltmer kommer in i era medvetanden? Denna känsla när ni känner att ni inte är ensamma, att ni är skyddade, att ni är belysta, att någon viskar något i örat hela tiden. Hur skulle det vara om ni kunde anamma den känslan, ni kan det inte alltid, men ni vill det VERKLIGEN?

Tänk om ni på något sätt ”får tid” att vara stilla och lyssna, kanske skriva ner det ni får till er och kanske dela det med en vän? DÅ börjar ni välja att göra uppstigningen på ett normalt sätt.

Det är när ni har påbörjat denna process av ”Jag lämnar det gamla vanliga. Jag flyttar in i det nya normala. Och i det nya normala som JAG ÄR på väg till processen av, minut för minut, upplever jag interaktioner och interkommunikationer med energifält, med växter, med djur, med människors medvetande, med min egen högre vägledning.”

När ni börjar leva i det nya normala, spelar det ingen roll vad andra tycker. Om någon säger, ”det är så konstigt,” du bara ler. Och faktiskt, då kommer ni ihåg att titta på deras aura och förstå om de vill ha information, för att ge dem det om de inte vill ha den, skrämmer dem bara, och sedan säger de något elakt eller oförskämt, eftersom ni skrämt dem.

Därför, innan ni delar med er, avsätt en lång stund och kolla in deras energifält, ställ ett par inledande frågor för att se om de verkligen vill höra det ni vill berätta. Om de verkligen vill höra det, då har ni fått en bra erfarenhet. Ni kommer att må bra av den. Ni kommer att må bra av denna nya verklighet som ni skapar, med att dela med er till andra.

Sedan, genom välmåendet av att dela, kommer ert medvetande att expandera mer och mer. Ni för er klärsentiens online, och ni kommer omedelbart att kunna känna om en person är redo. Ni kommer att föra er klärvoajans online, för att se via ert Högre Själv vad som händer, och ni kommer att föra er kläraudiens online, så att ni kan höra ert Högre Själv.

När dessa högre perspektiv av livet kommer online, kommer ni automatiskt att börja skifta era medvetanden. Det är inte som att ”å nej, ni måste meditera ännu längre.” Nej, egentligen kommer ni förmodligen att behöva meditera mindre. Ni kommer att läsa färre artiklar, eftersom ni kommer att vara i tidpunkten av nystarten.

Vi vill påminna om att ni fortfarande kommer att ha fysiska kroppar. Ni bor fortfarande i den fysiska världen. Ni kommer fortfarande att väckas ur era drömmar. Ni kommer att få telefonsamtal. Ni kommer att ha barn som gråter. Ni kommer att ha grannar som knackar på er dörr.

En del av att uppstigningen är normal är att uppstigning är normalt!

Det är normalt att bli avbruten, det är normalt att bli distraherad, och det är normalt att något inträffar. Därför, när ni gör uppstigningen normal, ”integreras normalt” i alla dessa distraktioner och störningar inom processen.

Shawnna, har du några frågor eller kommentarer, som du vill lägga till i denna lilla kommentar, som vi kommer att dela med våra vänner?

Shawnna: Tja, det är en värdefull påminnelse om de gemensamma utmaningarna som vi står inför, när vi går igenom denna transition med att expandera vårt medvetande, och långsamt, ett ögonblick i sänder, lämnar matrisen, när vi går igenom omprogrammeringen.

Vi skiftar till det nya operativsystemet där det finns så många potentialer och möjligheter. Det är en fascinerande process att tänka på hur långt vi redan har kommit! Vi börjar förstå hur vi skapar våra egna verkligheter.

Därför är det en bra påminnelse, för att komma ihåg att det är okej att fortfarande leva i 3D, medan vi lär oss att balansera 3D/4D/5D-anslutningen, men också att vara så uppmärksamma som möjligt, för att fatta de bästa besluten, tillfälle för tillfälle, för att skapa den högsta möjliga verkligheten.

Som vi har sagt många gånger, ”Vad kan vara viktigare än planetens uppstigning?” Jag tror att denna fråga förtydligar vårt syfte, och det är en mycket viktig påminnelse.

Arkturierna: Ja, ”Vad kan vara viktigare än planetens uppstigning?” En bra påminnelse att sätta upp på ert skrivbord, på Facebook, i datorn, för att påminna er om att göra uppstigningen normal.

Det som förmodligen är den primära svårigheten, av vad vi kan se från vår högre uppfattning, är att människorna kommer att säga, ”Jag är upptagen, och jag kan bara inte göra det nu. Jag har bara inte tid att göra det nu.” Vi vill därför påminna er om, att detta påstående uppstår när ni tittar på era liv, via den tredje eller fjärde pinnen på denna stege.

Därför har ni samma perspektiv på frågor och problem som uppstår i era dagliga liv. Men när ni klättrar högre och högre uppför stegen, kommer ni att utöka ert medvetande. Med det expanderade medvetandet, kommer ni att nå en punkt av perception, då ni kan titta ner i den lägre frekvensen, där dessa frågor finns och säga …

”O himmel, titta på det. Ur detta perspektiv kan jag se att jag kan göra det, jag kan prova det, jag kan göra på ett annat sätt, O ja, det fungerar perfekt!”

Så när ni låter er uppstigningsprocess bli normal, kan ni själva ta fem minuter. Ni kan ta en liten promenad, som när ni går till toaletten på kontoret. Gå in i båset, stäng dörren och säg, ”Okej det här problemet stör mig verkligen. Finns det ett högre dimensionellt perspektiv på det?”

Sedan, eftersom ni ställde frågan, hittar ni svaret. Sedan kan ni gå tillbaka till skrivbordet, och avsluta det som ni har hittat lösningen på, och ni lämnar arbetet tidigare, eftersom ni blivit klara med allt.

Tänk på att när ni går igenom uppstigningsprocessen, samtidigt som ni befinner er i ert dagliga liv, så hjälper det faktiskt till mycket.

Vi Arkturier säger, ”välsignelser till er alla. Vi ville kika in och säga hej till er. Shawnna, ville du lägga till något?

Shawnna: Jag tycker alltid det är så kul att ha diskussioner som dessa, som får oss att förstå att uppstigning är normalt. Ibland när vi har svårigheter, är högre perspektiv så värdefullt. I själva verket är det vad det handlar om. Så tack, Arkturier för denna påminnelse.

Arkturierna: Ja, och välsignelser till er alla. Avslutningsvis ber vi er komma ihåg att:

Ni är inte en mänsklig varelse.

Ni bär en mänsklig varelse.

Inom er Kundalini, som finns inne i ryggraden.

Er Ljuskropp är angelägen om att få brista ut i ert dagliga liv.

 

Välsignelser för detta NU

 

Vi återkommer med mer av dessa ”Snabba Arkturiska Bullentiner.”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Du gillar kanske också...