Arkturierna via Suzanne Lie ”Ni är inte Ensamma” del 2 5 oktober, 2017

Arkturierna

via Suzanne Lie

”Ni är inte Ensamma”

del 2

5 oktober, 2017

(Här berättar Arkturierna underbara saker, så vänligen kolla på det)

Shawnna, Sue och Arkturierna genom Sue Lie

ARKTURIERNA: När mänskligheten förmår acceptera att de INTE är den högst utvecklade arten, kommer deras arrogans, som vanligen är en förklädnad för rädsla, att minska tillräckligt mycket, för att vi ska kunna visa dem att de är redo att stiga in i evolutionens nästa steg.

Mänskligheten kommer även att visa sin beredskap genom att visa och dela med sig av sina öppna hjärtan och klara sinnen, vilket gör det möjligt för dem att varsebli och kommunicera med en högre verklighetsfrekvens. Mänskligheten förmår då ”tro på”, såväl som ”vara i förbindelse” med sina egna högre uttryck vilka genljuder till de högre dimensionerna.

Med andra ord, när människorna väl inser att de INTE är de högst utvecklade varelserna, kommer de att kunna öppna upp sitt medvetande för Högre Varelser, som ofta är deras egna Högre SJÄLV. Det är en inneboende förmåga hos mänskligheten att kunna identifiera sig, såväl som att genljuda till en högre dimension. När människorna minns denna inneboende förmåga, kommer de att kunna genljuda till, samt medvetet uppleva, två verkligheter samtidigt.

När mänskligheten väl minns att de förmår genljuda till flera olika verkligheter inom samma NU, kommer de alltmer kunna acceptera det faktum att de är Högre Varelser som ofta är högre uttryck av sitt mänskliga själv. Dessa Högre Varelser genljuder till världar i den femte dimensionen och bortom, såsom Venus, Arkturus, Plejaderna och Andromeda.

Det finns också andra Högre-Dimensionella Varelser, såsom Änglar, Ärkeänglar, Elohim och Uppstigna Mästare, vilka är redo att hjälpa till vissa, samt alla människor som är redo att uppleva och gå igenom sin återgång till sitt eget Högre SJÄLV.

När ni, mänskligheten, kallar på dessa Högre Varelser och deras Högre Verklighetsfrekvenser, skapar ni i själva verket en öppen portal, genom vilken dessa Högre Varelser, Högre Frekvenser och Högre Koncept kan färdas igenom portalen till varje persons medvetande.

På grund av att varje människa består av samma Jord, Luft, Eld och Vatten som planeten, fungerar varenda människa som en portal till Gaias kropp, genom att öppna portalen i sitt Kronchakra och låta de högre verklighetsfrekvenserna färdas genom sin Kundalini, in till Baschakrat, nerför benen, till fötterna och in till Gaias kärna.

Vi vill att ni alla ska veta att varenda en av människorna förmår fungera som en öppen portal, genom vilken ni också kan sända ert medvetande UPPÅT till ert Femte-dimensionella Själv och bortom.

Känn ert femte-dimensionella SJÄLV och bortom, när NI …

Känner ert Femte-Dimensionella Själv på Rymdskeppet …

Känn ert Femte-Dimensionella Själv inom er Hemmavärld …

Känn ert personliga själv som för närvarande vandrar på Jorden …

Känn hur ALLA dessa versioner av ER är uttryck för ert Femte-Dimensionella SJÄLV …

Vi ber er nu att vara medvetna om att det finns alltfler Femte-Dimensionella Varelser som vandrar på Jorden inom ert NU. Anledningen till att de vandrar på Jorden, är att när de människor som befinner sig på Jorden helt och hållet minns hur de ska öppna upp sig och aktivera sina Femte-Dimensionella perspektiv, så kommer de att få se att det finns Galaktiker i sina Ljuskroppar, som vandrar precis rätt intill dem, står rätt bredvid dem och sitter rätt intill dem.

Då kommer de att inse att de inte kommer att ha några tvivel om att de INTE är ensamma. Gaia och Gaias syster inom Plejaderna kommer inte att tillåta att planeten Gaia blir förstörd. En förstörelse av Planeten Jorden kommer inte att tillåtas. Och alla andra planeter, vilka också är levande varelser, såväl som de varelser som bor på dessa planeter, kommer att sända sin villkorslösa kärlek och hjälp till sin kära syster Gaia.

Det finns så många varelser; Jordbor, Plejader, Arkturier, Andromeder, Tau Kretaner, Venusianer och många, många fler, som alla är representerade på de inter-dimensionella Rymdskeppen.

Nu genljuder de flesta av dessa Rymdskepp fortfarande till den Femte Dimensionen. Därför är det endast när ert medvetande genljuder till den Femte Dimensionen som ni, de jordbundna människorna, kommer att kunna varsebli ett Femte-Dimensionellt fenomen av Femte-Dimensionella Skepp och de Femte-Dimensionella Varelser som just NU vandrar ibland er.

SHAWNNA: Vilken underbar insikt att vi inte är ensamma, att det ligger en storslagen återförening framöver och att det sker NU! Som ni har nämnt, om vi lägger märke till dem som finns omkring oss, så kan vi förnimma denna närvaro i vårt dagliga, fysiska liv. Vi kommer att förmå se oss omkring och tänka: ”Åh, det där är en Galaktisk person som döljer sig, inte döljer sig, men som uppträder som en människa”. Jag kan märka det, vi kan märka det. Vi kan förnimma det.

Vilken underbar gåva att ha denna Högre Vägledning omkring oss, och är inte det den perfekta tiden att presentera denna viktiga sanning för Mänskligheten, så att vi kan ge alla hopp? Se på vad som sker i världen. Om varje person visste vad sanningen var, vad som faktiskt finns där, och vilka vår Galaktiska Familj i själva verket är, så skulle återföreningen ögonblickligen förändra vår verklighet.

ARKTURIERNA: Javisst, det skulle det och det kommer det att göra, det kommer att förändra verkligheten på ett ögonblick. Och ni, kära människor, är närmare än ni tror, för ni befinner er alla inom den mörkaste natten. Förenta Staterna, som alltid var menat att vara flampunkten för landningarna, befinner sig i den mörkaste natten innan morgonen gryr.

Till och med Förenta Staternas skyddsområden befinner sig i den mörkaste natten inför gryningen. Så många av invånarna, djuren, växterna, marken, luften, vattnet och ljuset har fått lida under denna mörkaste av nätter.

Vi önskar att ni alla ska veta att ni alla nattetid kommer till Rymdskeppen,

och ni alla har möjligheten att få komma in i specifika Healing-kamrar.

Har ni någonsin haft en mycket utmanande dag och slutligen somnar ni, fastän ni mår riktigt dåligt. Sedan när ni vaknar upp, så mår ni jättebra? Nåväl, gratulerar, ni tog er en tripp upp till Skeppen och fick gå in i en av de där underbara bädd-liknande strukturerna, där ni lägger er på en underbar säng och ner kommer en kupa över er och så faller ni en djup, djup sömn.

Sedan färdas ert medvetande uppåt till återföreningen med era Högre-Dimensionella Själv, för vissa hela vägen upp till ert Tolfte-Dimensionella Själv. Hur långt ni färdas beror på hur långt ni förmår utvidga ert medvetande, och sedan återvänder ni. När er resa tar slut, öppnas kupan ovanför ”bädden” och ni mår bra. Ni har blivit helade!

Nu finns det många, många uppfinningar som redan NU finns på er planet, och som kan göra en stor skillnad i er förmåga att ta Gaia tillbaka till sitt underbara, lugna själv. Men dessa uppfinningar hålls alla tillbaka av själviska ledare som vill ha ett söndrat land, vilket är lättare att kontrollera.

Därför är det upp till er, de vardagliga människorna i ert vardagliga liv, att slå er samman och säga:

”Nej! Vi vill ha dessa uppfinningar! Vi vill ha dessa fantastiska uppfinningar som redan har blivit uppfunna!” Men Illuminaterna har gömt undan dem och har inte låtit er få nyttan av underbara uppfinningar, såsom vissa av de saker som Tesla skapade.

Vi berättar dessa sanningar för er alla, för vi vill att ni ska veta att den tredje-dimensionella världen som handlar om att gå upp, gå till jobbet, hämta barnen, komma tillbaka, laga middag, äta middag, är ok och till och med underbar, men det är inte allt som finns! Det finns något mycket större. Något mycket, mycket större!

SHAWNNA: Hur skulle det vara om var och en av oss ställde sig i linje med vårt uppdrag och för oss själva fick upptäcka vad ’mycket större’ innebär för oss, för det är unikt för varje person? Se detta som din aktiva uppmaning att utforska detta. För nu blir vi alla kallade till att stiga in i handling och bidra till att ta allt som vi har diskuterat, till att upplysa hela mänskligheten.

Denna sanning, denna jämlikhet och denna teknologi är VÅR, och vi har rätt till att få ta emot och använda oss av den, för att transformera mänskligheten för vi förtjänar det och det är dags!

Vi kommer inte längre att tillåta detta underkuvande, för det är dags för oss att få blomstra!

ARKTURIERNA: Javisst, det är mänsklighetens tur att få blomstra. MEN, mänskligheten måste stå upp för sig själv. När ni kommer fram till denna vägkorsning där ni FAKTISKT FÖRENAR ER och STÅR UPP FÖR ER SJÄLVA, kommer ni att förmå aktivera era samtliga chakran och flytta till era Fjärde-Dimensionella Själv!

Då kommer ni att kunna tillåta er kropp att födas fram till er Femte-Dimensionella Ljuskropp.

Till en början kanske ert mänskliga perspektiv inte varseblir detta skifte. Ert mänskliga perspektiv kanske bara ser ert mänskliga själv, för varje medvetandefrekvens upprätthåller en frekvens av varseblivning. Därför, tills er medvetandefrekvens genljuder till den Femte Dimensionen, så förmår ni kanske inte varsebli den Femte Dimensionen. Men ni KAN fantisera den …

Och ”en fantasi är en Femte-Dimensionell tanke!”

Ni kanske inte kan uppfatta er egen Ljuskropp, som flera av er redan har väckt upp och redan lever inom, och i själva verket, använder er av dagligdags. Men tänk på det mod, det mod som ens utan kännedomen om att ni är skyddade och vägledda av er Femte-Dimensionella, Multi-Dimensionella Ljuskropp, så tar ni er ändå framåt.

Ni tänker fortfarande på Gaia, ni tänker fortfarande på människorna, ni tänker fortfarande på växterna, ni tänker fortfarande på djuren. Detta är varför Gaia stiger upp, för Gaias människor är så modiga.

Fastän så många av er är fullständigt omedvetna om era egna Högre Frekvenser, så hittar ni på något sätt modet att handla som om ni kände till dessa Högre Frekvenser. Och det är detta ’handlande som om’ som är nyckeln.

Det liknar mycket att lära sig en dans. Om hjärnan är upptagen, i stället för bara era fötter, kanske ni säger: ’Åh, jag borde göra det på det här sättet. Åh, jag gjorde det så där. Nej, jag gjorde fel. Åh, vad sa’ hon?’

Nåväl, ni kommer aldrig att lära er på det sättet, för ni har tvivel. Men om ni bara slappnar av och har tillit till fötterna, så märker ni att ni faktiskt dansar den där dansen. Det är detsamma med all verklighet.

Om ni bara tillät er att vara er Högre Frekvens av Ert Själv, så kanske ni blir mycket förvånade över vad ni får uppleva, såväl som hur dessa upplevelser på djupet förändrar er. Men kom ihåg att ni inte kommer att vara den Högre Frekvensen av Självet hela tiden.

För att ta in ert femte-dimensionella medvetande till ert dagliga liv, så blir ni tvungna att meditera och ni måste göra något som ni tycker om, eller rita, eller springa, eller promenera, eller dansa, eller lyssna till musik, för att kunna ta er in i ett djupt tillstånd av meditation och högre medvetandetillstånd.

Men om ni kan minnas att ni har detta ”ni” inom er när ni står i kön i mataffären, sitter i tandläkarstolen, hjälper era barn med läxorna, kör i trafiken, osv, osv, så kommer ni att LEVA femte-dimensionellt.

Alla dessa tredje-dimensionella uppgifter, är bara en del av den Stora Illusion som ni MÅSTE leva för JUST NU! Men när ni börjar inse och identifiera en illusion som en illusion, så kommer ni stegvis, bit för bit, att stiga ut ur denna illusion och stiga in i verklighetens Högre Frekvens.

SHAWNNA: Kraften i att ha denna dagliga förbindelse och insikten om att man inte är ensam, att man ständigt blir vägledd av sitt Högre Själv, KOMMER ATT förändra ens relation till verkligheten.

Om man bestämmer sig för en bemäktigad avsikt, och börjar dagen med att vandra tillsammans med sitt Högre Själv, att vandra tillsammans med Gaia, ber henne vandra med sig, så förenas man med sitt SJÄLV och med Gaia. Då vet man att man varenda dag, ögonblick för ögonblick, kommer att ta beslut, hantera sina emotioner, och avsätta de högsta avsikterna för dagen. Sedan en vacker dag, blir detta ens nya liv, om det inte redan är det.

Vilket underbart sätt att bidra, att kalla på denna förening och denna upplevelse av ens Själ! Vi har varit här förut, vi har gjort detta tidigare. Vi är inte nya för detta, vi är utforskare, vi banar en väg. Som ni sade, det är bara en ny dans som vi håller på lär oss.

Följ bara därför med flödet, följ denna vägledning, överlämna er själva till det som er Själ vägleder er till att göra. Sedan kan vi alla samlas och fira den storslagna seger som ligger framför oss.

ARKTURIERNA: Javisst, det gäller att sekund för sekund, minut för minut, timme för timme, dag för dag, kalibrera sig och på nytt kalibrera sig, tillbaka till sitt Multi-Dimensionella Medvetande. Ert Multi-Dimensionella Medvetande är NI, ni har aldrig förlorat det, men ni har glömt bort det.

Att komma in i den Tredje Dimensionen och att gå igenom utmaningarna och svårigheterna i en Tredje-Dimensionell verklighet, har gjort att många av våra Älskade kandidater som tog sig en Jord-farkost glömmer bort sitt sanna Själv och faller in i illusionen av att vara ”bara en Tredje-Dimensionell människa”.

Nu är ni en Tredje-Dimensionell människa, men det är INTE ”bara en människa”. Ni är en Multi-Dimensionell Människa och vi bjuder in er att just nu ta er ett ögonblick för att:

Blunda med era fysiska ögon …

Känn er aura omkring er kropp …

Känn att så snart ni gör det, så rätar ni automatiskt på ryggraden och ni kan känna att Kundalini-kraften åker uppåt och neråt i ryggraden.

Därför placerar ni automatiskt fötterna på golvet, för ni vet att med denna grad av inre kraft, så vill ni säkerställa att ni är jordade, samt att ni delar denna kraft med Gaia!

Kanhända kan ni känna att det surrar i huvudet, eller det kittlar ovanför Kronchakrat, eller ni kanske känner en intressant sensation i Tredje Ögat.

Mycket ofta kan ni få se Violett Ljus, vilket är den Högsta Ljusfrekvensen. Det är detta Violetta Ljus som tar er till följande oktav av Ljus!

Vi påminner er alla om att allting är Ljus! Det är bara när detta Ljus upprätthåller en Tredje-Dimensionell täthet, som det är lätt att glömma bort att det är Ljus.

Då förefaller det bli till tät jord, flytande vatten, en molnig himmel och/eller en tändning inom synapserna i kroppen. Men när detta sker på ett Tredje-Dimensionellt plan, sker det också hela vägen till ert Femte-Dimensionella SJÄLV.

Som avslut, vill vi inbjuda er alla till att varsebli er portal, den portal som ni har skapat. Den portal genom vilken ni förmår expandera ert medvetande till att helt och hållet minnas att ni är en Multi-Dimensionell Varelse och att på ett intimt sätt få uppleva er Femte-Dimensionella Ljuskropp.

Nåväl, det kanske behövs en hel del övning, för ni har haft en hel del inkarnationer som har talat om för er: ’Åh, du är bara en människa’.

Därför säger vi till er alla: Ha tålamod med er själv. För under många, många, många inkarnationer har ni bara förmått varsebli, förstå och leva som en tredje-dimensionell varelse.

NU är ni i färd med att expandera ert medvetande till att acceptera sanningen om att NI är en Multi-Dimensionell Varelse i en process av att expandera bortom:

Den Fjärde-Dimensionella Frekvensen av kreativitet, drömmar, flödande, sjungande, dansande, njutande … in till er Femte-Dimensionella upplevelse av att vara HÄR NU.

Och att tillåta er själv bara fundera över detta HÄR och NU.

För många människor, så befinner sig deras medvetande på ett ställe och deras kropp är på ett annat ställe.

Därför påminner vi er alla om att dra in ert medvetande i er kropp.

Börja leva i detta HÄR och NU medan ni befinner er i ert Tredje-Dimensionella Själv …

Utvidga sedan detta HÄR och NU till skapande handlingar i ert Fjärde-Dimensionella Själv …

SEDAN, när ni slinker in i era meditationer, drömmar, fantasier och Högre Kreativitet,

känn att ert Själv, ert LJUSKROPPS-SJÄLV, befinner sig HÄR inom NUET.

Välsignelser till er alla!

Shawnna, önskar du säga något som avslut?

SHAWNNA: Ja, jag önskar bara att säga tack så väldigt mycket för er vägledning idag.

Vi uppskattar alla de ansträngningar som var och en av er gör. Vad ni har gjort, vad ni kommer att göra och vad era Högre Själv gör för att hjälpa allt liv på Gaia.

Era samtliga bidrag blir uppmärksammade. Vi är tacksamma för varenda gnutta ansträngning som ni lägger i ert utvidgande till ett Högre medvetandetillstånd. Varenda en av er som bidrar till denna process hjälper exponentiellt.

Det är en underbar expansion av Ljuset och hos mänskligheten som var och en av oss står inför. Så håll er starka, förenade, håll huvudet högt, och låt oss göra detta tillsammans, för …

ni är inte ensamma.

Vi ALLA har ett viktigt arbete att utföra.

Återigen tack till var och en av er för att ni har lyssnat och för att ni bidrar på det sätt som ni har gjort och att ni kommer att göra det.

ARKTURIERNA: Tack så mycket. Vi är så glada över att ni förenar er med oss. Välsignelser till er alla.

SHAWNNA: Tack så mycket.

 

The Arcturians via Suzanne Lie, October 5th, 2017

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...