Arkturiska Kollektivet, Moder Gud, Sananda via Galaxygirl 28 juni, 2018

Arkturiska Kollektivet, Moder Gud, Sananda

via Galaxygirl

28 juni, 2018

 

Hälsningar, vi är det Arkturiska Kollektivet och vi gläder oss över att idag få förena oss med varenda en av er. Vi vill helt enkelt utveckla vårt föregående meddelande gällande att tillåta. Kanhända vissa eller många av er är ägare till husdjur. Inom vår verklighet har vi inte konceptet som gäller husdjur, för varje varelse är suverän i sin egen rätt och kanhända skulle ni kunna börja kalla er för väktare, snarare än ägare till husdjuren. Tänk på en liten katt eller hund som bara kommer fram och låter er kärlek strömma till den. Den tillåter den farkost som är er hand, er röst, er kärlek, genomtränga sin verklighet och bli berikad av det.

Ni människor får så mycket stöd i detta vägskäl för tidslinjerna. Vi önskar betona att vidden och graden av det stöd som för närvarande erbjuds till mänskligheten från kosmos, är häpnadsväckande. Slappna därför bara av och tillåt. Precis lika glada som ni blir när er reserverade katt kommer fram och hälsar på er samt för att få kärlek, så blir även vi, er Galaktiska Familj, lika glada när ni tar er tiden att läsa och skriva och förena er med dessa budskap, för de är en förlängning av vår kärleksvibration till er. Gaias energier får nu fullt stöd för mänsklighetens uppstigning bort från slagget, in till ett fullständigt ljus av medvetande.

Tillåt och slappna av. Ligg ner i solstrålarnas ljus och sug in det. Inget mer pushande, görande, nog av schemaläggandet av era uppstigningsframsteg! Ni framskrider för närvarande rätt väl inom detta Nu, när ni bearbetar ännu mörkare energier med mästarnas nåd och lätthet. Er uthållighet, mänsklighet, är häpnadsväckande. Vi Arkturier håller er i högt anseende. Vi uppmuntrar er att låta er framgång bli fullständig med nåd och lätthet, samt att tillåta vår kärlek, Gaias kärlek, varandras kärlek, Källans oändliga kärlek, allting strömma in i ert fält och genomsyra det med strålande glädje. Ni är universums juveler och vi hyllar er framgång. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi har glatt oss över att få ha kontakt med er idag.

 

Hälsningar kära barn, detta är Moder Gud. Jag är så tacksam och så fylld av kärlek för er alla denna dag, denna kväll, varhelst ni kan befinna er på vårt underbara blå-gröna klot, Gaia. Vi är i sanning andäktiga, kära ni, när vi följer med och lirkar fram ert uppstigande. Idag kanske ni har rensat ut svårmod. Kunde ni förnimma det? För ni grenslar flera verkligheter samtidigt och släpper taget om det som inte tjänar er, med nåd och lätthet. Låt det flöda igenom er och släpp det. Släpp taget om det! Släpp det och överlämna det till mig. Låt min honungslena kärlek av Kristusljus-energi täcka in er och dämpa ner brännsåren och smärtan av det som ni har släppt och det som ni håller på släpper taget om. På den plats ni är på väg till, finns ingen plats för svårmod. Glädje och överflöd inväntar er strax framöver. Gör anspråk på det i egenskap av ert Nu, för det står i beredskap att uppnås, att tas över. Satsa på att överta äganderätten av er uppstigning, av er seger. Det har vi gjort.

Vi är så fyllda med kärlek för er. Energierna är synnerligen höga idag, från att bokstavligen ha varit höga, och de Mörka spottar och fräser. Sänd dem er kärlek och släpp ut dem till ljuset. För det tjänar dem bäst och det är deras livsöde. Transmutationen kan vara en välsignelse, ingen förbannelse. Omfamna denna förändring inombords och överallt runtomkring er. Var förändringen. Jag kan se att era ögon glittrar och att era vidöppna hjärtchakran snurrar av glädje inom er, när ni läser mina ord av oändlig kärlek, för kärlek är allt som finns. Och ni, mina barn, är ett av mina största exempel på detta. Älska! Älska med rätta, helt och hållet! Var i glädje.

Jag är er Moder Gud. Jag sänder er änglakyssar av Kristus-ljusets frekvens, för att det ska omge er i ett nätverk av ljus, där ni är inneslutna i min andliga omfamning av aldrig sinande honungslen kärlek. Såja! Ni är väl skyddade. Det dröjer inte så länge till. Vi är nästan framme. Jag kan höra er från baksätet när ni frågar mig: ”Mor, är vi redan framme?” Och jag håller med om att detta har varit en förfärligt lång resa, men mina barn, vi är emellertid nästan framme. Jag älskar er. Jag är er Moder Gud. Kalla på mig, så ska jag naturligtvis alltid svara, för jag finns inom er. Jag sänder mina välsignelser och omger er med frid. Låt er bli tröstade.

 

Hälsningar, vänner, det är jag, er Sananda. Denna deltog precis i en begravning och kämpar en aning med tyngden av energierna där. Mina vänner, ni är mästerliga transmuterare. När ni går in i en situation eller ett scenario av det slaget, var medvetna om att ni i hemlighet blir kallade till aktiv tjänst, för att transmutera och assimilera en snabb lösning på tyngden i de energier som förekommer. Sänd mitt ljus till dem. Sänd Kristus-ljus till dem, sänd dem glädje och skicka iväg dem från er till den Stora Centralsolen för att de ska få ett nytt ändamål. (Hon drog bara ifrån slöjan, kära du, jag känner henne väl. Äntligen är hon fri från en kropp som inte längre fungerade.) Jag är en Mästar-healer, vilket även era vänner är. Det är dags för er att lära er hur ni ska heala er själva och att göra anspråk på er gudomlighet.

Jag är er broder Sananda. Inom kort kommer healing-maskinerna och ni kommer att få nya spännande framsteg från alla håll, från alla sidor och till slut blir era nyheter på kanalerna goda nyheter, utan vinklingar eller dolda agendor. Den Nya Jorden står i färd med att resa sig upp ur askan i denna tidigare smärta av 3D-upplevelser. Den Nya Jorden existerar nu samtidigt, den är för närvarande länkad med den ständigt föränderliga matris som håller på att brytas ner. Snart finns inget kvar av den och övergången blir fullständig. Ni håller på tar de slutliga stegen.

Öppna upp era hjärtan för kärleken, för min kärlek. Varje gång ni väljer kärlek så väljer ni mig, ni väljer ert högre jag, och ni väljer det främsta syftet i moderns mästarplan av kärlek, alltid kärlek, i varje situation, för kärlek är allt som finns. Allting annat är en illusion. Ni har varit innästlade inom denna illusion, inom denna holografiska matris under så lång tid, att den har spelat spel med ert huvud och med ert hjärta. Det är dags att healas från illusionen gällande brist och av separation samt att göra anspråk på er rättmätiga plats bredvid mig och intill varandra, byggare av den Nya Jorden, mästar-transmuterare och vänner.

Jag älskar er, jag är er Sananda. Låt er inte bli nedslagna av dem som har gått bort, för de blir healade, de är hela, kompletta och de lever i ett nytt kapitel av sitt eviga syfte, precis såsom ni gör, mina vänner. Snart kommer allting att uppenbaras. Era mentorer står ivriga att få göra sina första besök. Var säkra på att öppna dörrarna för dem, de är en aning ängsliga och upphetsade eller nervösa, som denna brukar säga. Åh. Vilka tider! Vilka förändringar som nalkas! Det är era fötter som har utfört förändringsarbetet, mina vänner! Kan ni känna det? Ta på er dansskorna och låt oss påbörja festen!

Jag är er Sananda.

~ galaxygirl

 

 

Arcturian Collective, Mother God, Sananda via Galaxygirl, June 28th, 2018 – Sananda

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...