Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 30 juni, 2018

Maria Magdalena

Lördag 30 juni 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag har kommit idag för att önska Jorden lycka till på sin nya resa. Jorden träder nu alltmer in i den femte dimensionen och det påverkar allt levande som befinner sig på Moder Jord. Allt påverkas av den högre energin och alla celler börjar att förändras till sitt högre syfte. Mycket gammalt är på väg ut ur alla kroppar för att de ska kunna vibrera på en högre nivå. Det kan ibland kännas som om du har träningsvärk när gamla spänningar släpper, du kan också få lite problem med andningen, känna dig förkyld, få yrsel, det kan upplevas på olika sätt. Ett har de dock gemensamt, du kan klara av din situation men behöver vila lite extra. Känner du dig rädd och osäker om vad det kan vara, ska du gå till läkaren och höra efter vad han har att säga. Det bästa är att lyssna in sig själv vilket steg du ska ta, vilken hjälp du behöver för att kroppen ska komma i ordning igen. Kroppen anpassar sig efter din förmåga att hantera den här övergången till en högre vibrerande energi. Den tunga energin är på väg att lämna Jorden och det påverkar var och en av er. Ta om möjligt så mycket tid ni kan för er själva nu och förnim flödet runt om er. Ert högre jag pockar på er uppmärksamhet och hjälper er på bästa sätt så mycket som det kan nu med er tillåtelse givetvis.

Det är en förunderlig tid, där det händer mycket och allt sker nästan samtidigt. Det är som Judas brukar säga: ”Håll i hatten, ty nu blåser det kraftiga vindar”. Vindar av kärlek och ljus blåser nu över hela er Jord älskade barn och de fångar in er en efter en. Ni har allt inom och runt om er, ni behöver inte gå någonstans för att söka efter något. Ni behöver bara stilla er och känna att allt finns inom och runt om er själva. Hela er värld finns där. All energi ni behöver finns där. Alla svar på era frågor finns där. Det är där ni har porten till den värld ni egentligen tillhör, kära barn. Ni är er egen port till den högre dimensionen, den högre världen av kärlek och ljus. Förstå att ni själva är de ljus på Jorden som Vår Fader/Moder Gud sände hit för att de skulle tändas och lysa upp er värld igen. Er värld skulle åter födas i kärlek och ljus och lyftas upp till en högre sfär.

Ni har tänt era hjärtan och nu ska de brinna med en lättare och ljusare eld så att en ny och ljusare värld kan byggas där allt det gamla har motats undan. I den ljusa världen ryms bara kärlek, vänskap och samarbete mellan folk och länder. De hjälper varandra och ser det sköna och vackra i allting som lever och i varje människas ögon. Sjäen som speglar sig i era ögon och ljuset som lyser djupt där inifrån.

Tiden är inne för ett skifte mina älskade barn. Skiftet har redan börjat på Jorden och den har också börjat i era kroppar. Förstå att det är dags att omvärdera era liv och förstå vad det är som är viktigt i det liv du lever nu. Låt själen och ert högre jag ta kommandot i ert liv nu. Det är dags att lämna över rodret till er själ och ert hjärta. Det går fort nu kära barn på Jorden. Det är dags att vakna och öppna ögonen inför det nya som händer med er själva och er värld nu. Det är sant att vi upprepar oss i meddelande efter meddelande, men detta är oerhört viktigt nu. Vakna upp och känn energierna som sprider sig i din kropp. Förstå att din värld långsamt håller på att förändras. Var inte rädd för förändringarna. Välkomna dem och ta ett steg i taget till den nya riktning som ditt liv nu tar. Förändringarna påverkar oss på ett eller annat sätt. Dessa förändringar leder till ett ljusare och vackrare liv för dig själv och den planet du bor på.

Jag går med Er och strör rosor på er stig så att ni inte ska gå vilse. Be era guider och skyddsänglar om hjälp. De finns runt om er nu och gör allt vad de kan för att ni ska hitta ert hjärtas port. Porten som öppnar upp för ljuset och kärleken i ert liv.

Jag älskar Er så mycket

Maria Magdalena

You may also like...