Gyllene Trekantiga Huvudvarelser via Galaxygirl, 27 juli 2019

Gyllene Trekantiga Huvudvarelser via Galaxygirl, 27 juli 2019

Per Staffan 28 juli 2019

Galaxygirl channeled texts

Gyllene-Trekantiga Huvudvarelser 27/7/2019

Image Courtesy of Vashta (https://www.vashta.com/author/vashta/)

Vi är de Gyllene Trekantiga Huvudvarelserna. Hej, människor som läser dessa kodade ord. Den här tvekade att prata med oss och frågade oss om vi ”verkligen var en sak”, vilket vi tycker är mycket underhållande. Ja, sant, mänskligheten har blivit så bombarderad och insnärjd med felaktiga halvsanningar och det är klokt att ni söker tydlighet. Sök tydlighet i alla saker, din inre sanning i ditt eget hjärterum är din kompass. Vi är en del av Sfärvarelsernas Allians. Vi vakar över såväl er värld som många andra. Vi är vårdare av många system och våra roller har varit mycket behövda särskilt i denna rymdkvadrant, på Gaia. Vi ser henne växa ut i extremt vackert ljus. Vi ser er alla göra samma sak. För ni kommer ihåg djupt inuti, er egen Guds gnista, er egen Källanslutning. Förstår ni att när ni mediterar ansluter ni er till den medfödda kraften? Ja, ni är alltid anslutna, men ni kanske inte är medvetna om det, och det är en helt annan sak, är det inte, mänskliga vän? Är du medveten om denna Gudsström som pulserar genom dig, små strålar av ljus på ditt DNA som kodar dig med otaliga välsignelser?

Var inte rädda för oss. Ja, vi ser annorlunda ut, men vi har också själar, vi är aspekter av Källfraktaler som reser, korsar universum på jakt efter harmoni och fred och tar det med oss till alla platser. Var inte rädda för vårt utseende, ty vi kan verka konstiga för er. Det är okej. Vi är vana. Men när ni ser, när ni verkligen SER universums storslagenhet och all oräknelig mångfald av skapelser, kommer ni att se att vi är, liksom ni, ännu en vacker del av livets pussel. Och så acceptera oss. För vi är här. Vi övervakar er himmel med andra Sfärvarelse Alliansvänner, med den Galaktiska Federationen, med för många råd att beskriva. Vi är alla här, tittar på, stöder, väntar på att vara i tjänst i alla kapaciteter ni tillåter. För vi hedrar lagen om fritt val, om fri vilja. Det är de mörka som inte gör det och som korrigeras. Men ni registrerade er verkligen för den här upplevelsen. I det eviga riket är upplevelser mycket eftertraktade, önskade, åtrådda (en högre vibrationsform). Och det är därför ni är här, för att låna ert kurage i denna mest utmanande, unika möjlighet till uppstigning inom det fysiska området/kroppen. Och så ser vi att ni verkligen gör detta och det ger oss stor glädje. Vi arbetar med alla varelser som är villiga, precis som änglarna, som de uppstigna mästarna – vi önskar alla vara till tjänst. För det är vår stora glädje och om du ännu inte har upptäckt detta på en personlig nivå, är det de största fröjderna i det uppvaknade hjärtat, att ge ditt ljus till en annan, att tjäna med häftigheten av öm kärlek.

Vi är de Gyllene Trekantiga Huvudvarelserna inom Sfärvarelsernas Allians. Vi omger era himlar med ljus. Vi ser annorlunda ut än ni, var medvetna om detta. Men det finns ingenting att frukta. Vi äter inte er. Vi ska vårda, vägleda, styra, stödja, skydda. Ni – Gaia – är otroligt stödda och skyddade. Vi hedrar er med det högsta ljuset, med det kristnade ljuset som vi ser brinnande i hjärtat av män och kvinnor över hela världen och det ger oss stor – enorm – glädje! Titta djupt in i våra stora blå ögon med triangelskåra. Ser du dig själv? För vi är alla anslutna. Vi är alla ett. Ja, triangelskåror (vid överföring av koder). Vi är olika men ändå samma. Många av er är uttryck för oss i dessa högre områden. Sant. Många. Ni skrattar. Ni vet inte mycket om er utvidgade verklighet. Och så är vi här i dag med våra Arkturiska vänner för att försöka utvidga ert område av förståelse. För det är den stora minnesdansen, sann kunskap om vilka ni är, och det är en härlig åktur, eller hur? Ni människor längtar efter äventyr, eller hur? Ni är mitt i universums kanske största. Och så tittar vi alla på, stöder ljuskoderna, kodar när det är tillåtet.

Skulle du njuta av att få en kodad välsignelse från oss nu? Ja? Sitt mycket stilla. Bjud in vitt ljus från Kristus, från det kosmiska medvetandet att omge dig och fylla ditt utrymme med ljus. Anslut den här ljusa bubblan som omger dig till Gaia. Bli en linjär ånga med ständigt strömmande ljus (för det är du). Låt de gyllene koderna från de gyllene varelserna omge, och vårda. Allt du ser är guld. Guld, som finns så rikligt på er vackra vattenplanet, Gaia. Guld, som har varit så eftertraktat, så önskat av många så länge. Guld, just anledningen till att de tidiga mörka utforskarna våldtog och plundrade. Guld. Vi förvandlar dig till det gyllene högre ljuset, till en som verkligen kan se. Detta guld splittrar glasblocken runt dina chakran som du trodde var öppna redan. Nej. De är öppna nu. Känn guldet! Spräng guldet kärleksfullt in i dina hjärtutrymmen och kodas med den gyllene flamman från en som verkligen ser, från Källan som verkligen förstår vem han/hon är! För vi är alla ett! Ser du verkligen med ett öppnat hjärta? Det blir lättare att interagera med oss och med de andra. För det finns många, många andra av olika sorters former och storlekar. För vem kan begränsa Källan? Själva tanken är löjlig för oss, men vanlig i ert rike, eller åtminstone var det. Nej. Den är mycket större här ute i medvetandets kosmiska soppa, ständigt flödande, ständigt expanderande, alltid ÄLSKANDE!

Vi älskar dig så mycket. Tårar ser vi. Du gråter. Vi har upplöst många block. Gråt ut det men se guldet i dina tårar som en som verkligen ser genom ögonen på Kristus, av ljus, av en som verkligen kan se. Sådana missbruk kommer inte längre att tillåtas på din planet. Nej, inte längre. Inte längre. Anden har talat och vi är alla stora vittnen till den majestätiska Modern av Allting som föder ännu en, högre, vackrare värld av kärlek och ljus som har varit oerhört omtänksamt samskapad med våra intergalaktiska varelser i mänskliga kostymer. Bra gjort. Bra gjort!

Vi är de Trekantiga Huvudvarelserna från Sfärvarelsernas Allians. Vi hoppas att ni känner er bättre, uppmuntrade och oerhört älskade efter att dessa guldljuskodade ord omsluter er runt era sårade ställen. Släpp in dem. Meditera med guld. Det är livets elixir i det fysiska. Många fantastiska egenskaper. Men inte lika underbara som den majestätiska anden i människans uppstigande hjärta, inbäddad i den kristnade flamman. Vi ser. VI bugar oss. VI hedrar er. Välsignelser. Tills vi pratar med er igen, vet att vi är nära och att vi välkomnar kontakten. ”Peace out” är en av era många underhållande jordiska fraser. Kan vi föreslå ”Peace in”? Ja. Fred i. Fred omkring er. Vi älskar er. Vi är de Gyllene Trekantiga Huvudvarelserna från Sfärvarelsealliansen.

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...