Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 april 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

1 april 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyser upp en väg för vår uppstigning därför att vi tycker om att skapa vår verklighet, även om det ur ert perspektiv måste se ut som att det är otroligt lätt att göra det när man är ett nionde-dimensionellt, ickefysiskt kollektiv. Sanningen är att vi bara njuter av processen. Vi njuter av att få något att bära frukt, eftersom vi saknar tvivel och vi saknar rädsla. Vi funderar inte på huruvida vi gör det rätt, huruvida vi blockeras, huruvida vi inte är effektiva skapare. Det gör det hela mycket roligare.

Och, förstås, det gör oss mycket mer effektiva. Vi vill att ni också ska känna på det viset; det är därför vi berättar allt detta för er. Vi vill att ni ska släppa era tvivel, processa era rädslor och självsäkert gå fram med era skapelser, eftersom ni är så säkra på att de kommer att bära frukt och att de kommer att bli bättre än ni kan föreställa er. Det är den typen av värld ni lever i nu, för ni är omgivna av samskapande energier som är snabbare och mer kraftfulla än något ni någonsin arbetat med tidigare där på Jorden.

Ni kan dra fördel av allt kallande, allt det frågande som era medmänniskor gjort, och ni kan lysa upp vägen för dem. Ni kan visa dem hur det ska göras, förklara för dem hur ni gjorde det, hur ni fortsätter att göra det och försäkra dem att det finns mycket mer där dessa energier kom från. Det finns verkligen ingen brist, inte när ni skapar er verklighet med energi och vibration, inte när ni vet att ni kan skifta till en annan verklighet, till en annan tidslinje, precis när ni vill.

Nu är det en bra tid att vara fokuserad, att rensa bort alla negativa tankar och lägre-frekventa vibrationer, så att ni kan vara tydliga med vad det är ni projicerar ut i den verklighet ni flyttar till härnäst. Det är en underbar tid att leva där på Jorden, på grund av all inte-så-underbar tid som funnits där på Jorden. Ni har alla samskapat en mycket bättre verklighet för alla att njuta av.

Allt ni behöver göra är att tro tillräckligt på er själva och era förmågor för att föra in dessa verkligheter i er upplevelse, för att matcha dem vibrationellt. Ni gör det inte med tanken; ni gör det med vibration. Ni måste först känna vad ni vill uppleva, och alla vibrationer finns tillgängliga för er eftersom de alla existerar inom er. Och ni har varit de mästare som först beslöt sig för att glömma sanningen så att ni kunde minnas och återigen förstumma er själva med vilka vackra och fantastiska skapar-varelser ni verkligen är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...