Arkturierna via Daniel Scranton, 3 mars 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 3 mars 2018

 

 

Samarbeta med Oss ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har vidtagit nödvändiga åtgärder för att försäkra oss om att mänskligheten inte störs under sin uppstigning. Vi har agerat, så att säga, tillsammans med många andra varelser och råd över dimensioner och galaxer för att garantera att ni skulle få möjlighet att stiga upp.

Nu när ni upptäcker att ni arbetar med oss blir det lättare och enklare för er att utnyttja vår generositet och vårt intresse för er utveckling. Ni kan börja se oss som delar av er och förlängningar av er, snarare än som varelser där uppe, där ute, någonstans, långt, långt borta.

Och när vi börjar arbeta tillsammans mer som ett team, som ett kollektiv, hjälper vi er på sätt som ni inte ens skulle kunna föreställa er vid denna tidpunkt i er utveckling. Ni behöver inte ens veta vid denna tidpunkt vad ni behöver oss till och hur mycket vi kan hjälpa till.

Den kärlek som vi känner för er ökar med varje dag, med varje ögonblick, och processen med uppstigning som ni upplever den känns av oss, men på en exponentiell nivå. De frekvenser ni fått senast är en återspegling av den glädje vi upplever genom vår anslutning till er. Denna uppstigningsprocess är ett stort jättesamarbete, förstår ni, och vi styr inte fartyget mer än ni.

Vi är också här för resan. Vi utvecklas med er. Vi är partners i detta, och vi får lika mycket nytta av vår koppling till er som ni får i ert samarbete med oss. Vi kan se de olika vägarna framåt för mänskligheten, och vi kommer att fortsätta knuffa er mot de tidslinjer som ger er de största möjligheterna till glädje och uppstigning med största möjliga lätthet och nåd.

Vi älskar er så, så mycket, och det så här som vi visar det för er. Men vi uppmanar er också att känna för det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...