Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 januari, 2020

Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

1 januari, 2020

”EN RAPPORT OM MÄNSKLIGHETENS FRAMSTEG UNDER 2019”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få stå i kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att få ge er denna framstegsrapportering och vi är ivriga att få berätta för er om vårt perspektiv på hur ni har förändrats alltsedan början av år 2019. Mänskligheten som ett kollektiv har hittat en förmåga att se på en situation utifrån mer än ett perspektiv och detta är inte nödvändigtvis vad ni ser på TV, Youtube eller i blogginlägg vilka får en hel del uppmärksamhet. I själva verket ser ni det motsatta. Det är mer sannolikt att någon som håller fast vid sin extrema ståndpunkt kommer att vara den som får all mediabevakning.

Men sedan finns det de av er som är mycket fler till antalet och som har bestämt er för att det måste vara något gällande denna extrema person eller grupps perspektiv som jag måste förstå. Alltfler av er har uppmärksammat att ni inte kan dra ett streck i sanden mellan er och dessa extremistgrupper och individer. Utan i stället har ni kommit fram till den mycket korrekta slutledningen att det finns något som ni kan ta lärdom av för er själv och den mänskliga naturen, genom att betrakta dessa, de individer som hos vissa är mycket populära och hos de flesta mycket impopulära.

Ni har till och med varit ivriga att ta er en titt inom liven hos seriemördare, massmördare, hos dem som ni förut bara har bedömt vara defekta människor. Men avsikten att förstå vad som får en person att så långt vika av från banan, att vara så långt från att vara medkännande, kärleksfull och empatisk; detta är en kraftfull avsikt och detta är vad som förändrar mänskligheten. Det är det som skapar en bättre version av samhället.

Detta är vad vi ser mer av idag än vad vi gjorde i början av ert innevarande kalenderår. Vad det innebär är att allt fler individer vaknar upp till sanningen om att ni lever i ett holografiskt universum. Det finns inget sätt att komma undan denna aspekt i er själv som en individ eller en grupp representerar. Det är en del av er och det är en del av er som behöver kärlek. Det är en del av er som behöver omfamnas och bli förstådd så att ni som ett samhälle ska kunna göra bättre val – och vi ser att ni gör bättre val.

Vi vet att ni, i egenskap av ett mänskligt kollektiv, håller på att bli alltmer känsliga. Och medan detta kan vara rätt irriterande, så behövs det på grund av att era känslor är nödvändiga. Ni måste kunna känna för att kunna healas. Och här är något som får den största uppmärksamheten – ni måste kunna känna för att skapa den verklighet som ni förtjänar. De flesta människor är nu vakna inför detta, i och med att ni har färdats dessa gångna tolv månaderna och vi vill gratulera er och välkomna er till den nya versionen av mänskligheten som ni stiger in i under år 2020.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...