Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi har alla nödvändiga perspektiv för att hjälpa er alla att skapa en harmonisk värld för var och en. Vi kan se hur det är möjligt, även innan ni skiftar ert medvetande, att leva på jorden och dela landet, dela resurserna, medan ni fortfarande har olika perspektiv. Vi ser denna möjlighet, men vi bär inte på det känslomässiga bagaget, som många på planeten Jorden gör.
Det känslomässiga bagaget som vi hänvisar till, är det som leder till handlingar som görs emot varandra.  Ni kan ha det på båda sätten. Ni kan ha det på alla sätt, men först måste ni inse att det är så viktigt att processa de känslor som finns inom er. Även om världsledarna inte gör det, så kan ni göra det ändå och ni kan skapa en förändring i er värld genom att ta hand om era ”egna affärer”.

Ni förstår att, allt som ni gör, säger, tänker och känner, har samtliga av dem, krusningseffekter och just nu har ni möjligheten att påverka till mer förändring i er värld, än ni någonsin skulle kunna ge er själva äran för. När ni ser tillståndet i världen i stort och ni undrar hur ni någonsin skulle kunna göra skillnad, så finns svaret alltid inom er. Ni gör skillnad i era personliga liv varje gång ni väljer att känna den känslan och uttrycka den till någon annan och på så sätt starta en kedjereaktion.

Ni informerar universum om vilken värld ni vill leva i, genom det ni gör och genom det ni inte gör. När ni känner era känslor och processar dem som speciellt behöver processas, så skickar ni ut detta budskap högt och tydligt och universum måste då reflektera tillbaka till er, den inre värld som ni skapar.

Varenda en av er som är vaken, har möjligheten att göra så mycket gott, utan att ens lämna hemmet, utan att ens nå ut till någon annan. Processa de lågfrekventa känslorna när de kommer upp inom er och bli varse att den förändring som ni skapar, genom en så enkel handling, är enorm.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...