Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 februari 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

10 februari 2021

En Stor Del av Ert Öde på Jorden – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi studerar er alla på långt håll, men vi är också precis där med er, observerande er inifrån er och överallt omkring er. Vi är nionde-dimensionella varelser, det innebär att vi saknar fysikalitet, kroppar och gränser som begränsar oss. Vi kan fara dit vi vill och lägga vår uppmärksamhet där vi vill lägga den i detta vårt vackra universum, och vi väljer att fokusera på mänskligheten där på Jorden därför att vi är fascinerade av er. Vi är fängslade av er resa, av er uthållighet och er förmåga att resa er och möta utmaningar ni dagligen konfronteras med.

Ni skapar historia med er uppstigning. Ni tar det största kliv framåt som överhuvudtaget är möjligt, då ni gått från den tredje dimensionen och nu är på väg till den femte. Detta är en tid då ni ska känna er väldigt duktiga, så långt som ni redan kommit, men det är också en tid då ni ska utforska vart ni ska härnäst. En av orsakerna till varför er resa är så fascinerande för oss är att vi inte vet vad ni kommer att välja åt er själva i nästa steg. Vi har en aning tack vare sannolikheter och för att det är mycket sällsynt för en varelse eller ett kollektiv att helt plötsligt göra en nittiograders sväng.

Men vi är intresserade av vad ni kommer att göra härnäst, vad ni kommer att skapa och hur ni ska bli era högre själv, vilket är en stor del av ert öde där på Jorden. Många tror att skiftet till den femte dimensionen handlar om att ta er till en bättre plats, ungefär som att gradera upp sig från ett lopphotell till en femstjärnig anläggning, men det är inte alls på det viset. Ni förändrar er själva och när ni gör det, förefaller världen utanför er att förändras. Men egentligen är det ni som förändras, och när ni fungerar vid detta högre vibrationella perspektiv kommer ni att se, uppleva och kunna göra saker ni inte kan göra just nu. Men era begränsningar beror inte på vilket land ni bor i, vilka lagar som styr er där, eller hur mycket pengar ni har på banken.

Era begränsningar skapas bara av den vibration ni erbjuder. Förändra er vibration och ni förändrar allt ni upplever. Denna resa handlar om att förändra er, det har den alltid gjort. Det har aldrig handlat om att lämna allt ni inte tycker om bakom er, då ni svävar iväg till en bättre plats, en bättre verklighet. Ni är skiftet i medvetande; det börjar och slutar med er. Och det är ert öde att fullborda det; ni får inte klanta till det här.

Ni kan antingen njuta av det genom att följa flödet, eller så kan ni stampa och skrika och göra motstånd, döma och fördöma allt ni inte tycker om i er nuvarande situation. Är inte det mer tillfredsställande? Det är därför vi studerar och observerar er, för vi vet att ni inte bara befinner er på ett kryssningsfartyg som går från en plats till en annan. Vi vet att ni skapar allt detta, och att er förstahandsskapelse är ni.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...