Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 april 2020

 

Gruppmeditationer, böner och sammankomster

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat mänskligheten mycket länge och vi har sett många språng framåt i er medvetenhetsutveckling. Vi har upplevt vågrörelsen av er skiftning till ett högre frekvensområde. Vi har lagt märke till att ni tenderar att göra dessa jättesprång framåt under tider med stort lidande, stort kaos, och vi skulle vilja bjuda in er att komma tillsammans på det sätt som ni nyligen har gjort utan att först samskapa en tragedi att svara på.

Nu tenderar ni att samlas eller synkronisera i meditation när ni vet att det är ett betydelsefullt datum i er kalender, eller något händer där ute någonstans som sedan blir katalysatorn för er att komma samman. Vad ni verkligen borde börja göra som kollektiv är att samla er för att öka medvetandet av någon annan anledning än att ni vill vara en del av ett gigantiskt språng framåt i medvetenhetsutvecklingen i det mänskliga kollektivet.

Och så uppmuntrar vi er att planera att organisera gruppmeditationer, böner och sammankomster inte för att det behövs, utan för att ni bara vill känna hur mycket ni kan påverka en förändring i medvetandet hos mänskligheten. Vi inbjuder er att lägga in det i era kalendrar. Vi vill att ni ska sakta ner på en dag då det inte finns någon anledning att sakta ner. Vi vill att ni ska få kontakt med varandra och naturen, bara för att det känns bra att göra det. Vi vill att ni tänker mindre på vad ni ska göra och vad ni bör göra.

Vi inbjuder er att slappna mer av att veta att allt kommer att fungera så småningom där på jorden, och vi vill att ni släpper det ansvar som ni ibland känner för att förändringarna ska ske genom era handlingar. Vi inbjuder er att schemalägga tid för att vara i ert gudomliga feminina, att låta er bara att luta er tillbaka, lägga upp era fötter och känna för de möjligheter som finns runt er varje dag för expansion, för integrering, för utveckling av medvetandet.

Det är verkligen vad ni är där för att åstadkomma på jorden, och att utveckla ert medvetande kräver inte att ni gör några åtgärder alls. Att delta i en avsiktlig höjning av er vibration utan någon annan anledning än att det känns bra att göra det är ett tecken. Det är ett tecken på att ni blir era Högre Jag, att ni blir de varelser som ni alltid tänkt att bli under denna livstid.

Kom ihåg att ni inte behöver svara på tragedi eller trauma, som ni är i nu, för att komma tillsammans för att höja vibrationen i hela kollektivet. Använd det ni har fått från ert svar på denna pandemi som drivkraft. Lägg märke till hur bra det känns att förena, och fortsätt att göra det ni gör utan anledning, annat än att det känns bra, och ni kommer att placera er på en snabbare tidslinje för uppstigning. Och ännu bättre, ni kommer att njuta av resan så mycket mer.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...