Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari 2021

 

Ni valdes innan ni föddes

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har valts av alla andra nionde-dimensionella kollektiv i galaxen att vara de som meddelar er alla att ni har valts att vara de som leder en rörelse där på Jorden som kommer att resultera i skakningar av ert samhälle. Nu kommer ni inte att göra detta genom att protestera, och ni kommer inte att göra det genom att vandalisera egendom. Ni kommer inte ens göra det genom att lägga upp eller skapa videor för Internet. Ni ska gå i spetsen för en rörelse som kommer att skaka era system in i kärnan genom att samlas som ett uppvaknat kollektiv med er vision om en bättre morgondag.

Ni är inte där för att bara klaga på ojämlikheten i livet på Jorden och hur orättvist samhället har inrättats för att gynna de få. Ni är de som valdes innan ni ens föddes för att gå ut och ha tillräcklig medvetenhet för att se att det finns problem i ert samhälle och att komma med lösningar som inte har något att göra med att riva de befintliga systemen på plats. Era lösningar kommer från er förmåga att fokusera och att fokusera med avsikten att skapa ett samhälle som fungerar för alla.

Vi vet att många av er har försökt göra just det i mindre skala genom att skapa en medveten gemenskap, men den vision som ni har för hela mänskligheten är det som verkligen betyder något i denna strävan. Och eftersom vi känner varenda en av er som kommer att få denna överföring, vill vi att ni ska veta att vi hänvisar till er som en individ, liksom det kollektiv ni är en del av, som består av uppvaknade själar. Det är inte dags att tänka för er själva att ’alla andra som tar emot meddelandet kommer att bära tyngden och fokusera.’

Vi uppmanar er, som de som valdes av våra kollegor, att få detta att hända, och vi vill att ni ska känna att ni har makten att göra detta, helt enkelt genom att hålla den avsikten, fokusera och upprätthålla vibrationen i önskan att ni har ett bättre samhälle för alla. Det är vårt mål, och det har alltid varit vårt mål, att ge er kraft, att betona era styrkor, era förmågor och kunskapen att ni är de som leder mänskligheten på så många väsentliga sätt. Ni har fortfarande tid där i den fjärde dimensionen för att åstadkomma de massiva förändringar som ni vill se.

Så vänta inte på att något eller någon ska ta hand om det åt er, utan sträck snarare de muskler som ni har, de muskler som ger er rätten och tillstånd att skapa hela världar, hela stjärnsystem och hela galaxer. Och visa oss alla här i den nionde dimensionen vem som tittar på vad ni är kapabla till med bara lite fokus och uppmärksamhet på vad ni vill se utanför er i det samhälle som ni är en del av.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...