Sananda via Linda Dillon 10 februari 2021

 

Sananda via Linda Dillon 10 februari 2021

 

Linda Dillon: Jesus Sananda om Sanning och Kärlek

10 februari 2021

https://tinyurl.com/uj6lqf23

Jesus Sananda talar om vad som är sanning och uppmuntrar oss att tala sanningens ord som ”måste” höras genom Kärlekens känslor och handlingar under denna tid av skiftet.

Jag är Jesus. Jag är Jesus Sananda. Jag är Jeshua, bror till ditt hjärta och bror till din själ. Och ja, jag kommer fram denna dag för att bara hålla dig, gå och vara med dig, för att uppmuntra dig.

Sanningens ord måste höras. Nu hör ni mycket sällan, antingen i eller utanför form, att vi använder ordet ”måste”. Jag använder det den här dagen för att indikera hastigheten i de förändringar som sker, riktmärkena och katalysatorerna. Och katalysatorerna, kära vän, för fullbordandet av detta skifte är sanningens ord och Kärlekens känslor och handlingar. Vad mera finns det?

När jag har vandrat på Jorden som Jeshua och ni har gått med mig, vågar jag säga att mina ord inte alltid var populära. Och de var verkligen inte alltid politiskt korrekta. Och det fanns tillfällen då antingen min mor eller Magdalena, min älskade, skulle säga till mig ”Kan du inte bara hålla din mun?” Och ibland skulle jag till och med säga det till mig själv, men jag kunde inte för det var därför jag vandrade på Jorden. Det var för att prata om sanningen. Och sanningen handlade inte om krig eller pengar eller girighet eller begär, politiska hierarkier eller bibliska hierarkier – det handlade om Kärlek. Det handlade om läkning genom kärlek. Det handlade om att dela med Kärlek. Det handlade om att riva ner det gamla och låta det nya dyka upp. Och mina älskade, det är precis vad ni gör. Och hur ni gör det är genom att tala sanning.

Nu är sanningen alltid, alltid tempererad med medkänsla. Jag har observerat några människor på ert mänskliga plan, och de säger, ”Tja, det är bara sanningen;” och det är så grymt. Det är inte vad sanningen är. Sanningen är att nå ut. Den ser på gudomligheten. Det är att titta på spegeln i personen som är så olik dig och titta på den spegeln tills du ser tydligt att du tittar på mig, du tittar på dig och du tittar på Alla. Det här skiftet handlar inte om vem som har rätt och vem som har fel. Det handlar inte om vem som har den bästa informationen. Det handlar om Kärlek. Det har aldrig förändrats.

Så vad jag ber om er, mina bröder och systrar, jag ber er att gå med mig och låta mig gå med er – under den här tiden tillsammans i Kärlek – att låta all självkritik gå, att låta allt dömande gå och att låta dig vara den du är för jag känner dig. Och jag vet vad du kan, och jag vet vad du kan skapa. Ofta underskattar du dig själv, men jag underskattar dig aldrig. Du har hållit dig centrerad så länge, du kommer inte ge upp nu. Så jag välkomnar dig och ber dig: Låt sanningen flöda. Släpp ditt sinne och ditt ego, och låt sanningen flöda.

Gå i frid. Farväl.

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...