Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 december 2020

 

Gör Detta Varje Dag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att ha möjlighet att bevittna er medvetenhetsutveckling. Vi vet att det är svårt för er att känna igen de framsteg ni gör eftersom det är så långsamt och stabilt för det mesta. För er är det som att se gräset växa, men vi vill att ni ska inse att någonstans i er värld idag har någon i ert kollektiv haft ett stort genombrott. Någon annan hade en riktigt fantastisk uppvaknandeupplevelse. Någon annan bearbetade livstider av trauma.

Det finns alltid något inom ert kollektiva medvetande som händer som är storslaget, och ni har alla möjlighet att tona in er till det mänskliga kollektiva medvetandet för att känna för den expansion som har skett på grund av de människor som hade en helt annan dag än ni. Ni är där för att hjälpa varandra, och ni är också där för att dra nytta av de framsteg som någon annan i ert kollektiv gör.

Därför rekommenderar vi varje dag att ni tonar in på er egen energi, er egen vibration, att ni ställer in er på det mänskliga kollektiva medvetandet och att ni ställer in er på de energier som kommer till er uppifrån, från de högre världarna, från varelser och kollektiv som oss själva. Det finns alltid något bra för er att känna in om ni tar er tid att göra det. Detta är en vacker andlig övning som tar er längre än någon kunskap gör. Kunskap och information kommer att hålla er fast i era huvuden, och när ni har fastnat i era huvuden är det mycket osannolikt att ni kommer att kunna känna för de framsteg som era medmänniskor gör.

Ni kan bara göra så mycket som en individ på en enda dag, men tänk på hur mycket ni kan göra om ni ser er själva som ett kollektiv, och tänk på hur mycket ni kan få, hur mycket ni kan skapa. Det här är en tid att verkligen fundera över vad det innebär att vara ett kollektiv av människor, men tänk inte på det för mycket, för det kommer att hålla er fast i era huvuden igen.

Ni måste känna efter vad som är tillgängligt för er om ni kommer att dra nytta av det faktum att ni alltid stiger uppåt till högre och högre frekvenser. Ni gör så mycket framsteg där, men det finns mer ni kan uppleva när ni ser er själva som en del av en mycket större helhet, en del av ett gruppmedvetande som utvecklas tillsammans, trots skillnaderna ni har där.

Leta efter tillväxtmöjligheter varhelst och närhelst ni kan så att ni kan hålla jämna steg med energierna och ni kan göra er resa till den femte dimensionen med glädje och med lätthet. Och när ni behärskar denna andliga övning som vi har lagt ut för er i denna överföring, kommer ni att ha något att lära era medmänniskor som kommer att gynna var och en av dem som är villiga att göra det, och det kommer att gynna dem mycket.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...