Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2019

Känn Jordens energier ∞ 9D Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en vacker värld som ni bor i och ni ser skönhet och majestät i er värld på vissa dokumentärfilmer som har varit mycket populära och väl mottagna. Förutom att vi tar med skönheten i er värld, vill vi att ni ska oftare känna för er Moders, er Jords vibrationer. Ni har tillgång till den här kraftfulla skaparen, den här kraftfulla healern, och all den stabilitet som hon ger och allt detta ligger rätt under era fötter hela tiden.

Även när ni upplever väldigt kallt och obehagligt väder som hindrar er från att njuta av Moder Jords essens, kan ni fortfarande tona in. Ni kan fortfarande uppmärksamma henne, även under de månader där några av er upplever bittra kalla temperaturer.

Det vi märker nu är att människor som spenderar tid att ansluta sig till Moder Jord känner sig så mycket bättre. Dessa individer har mindre uppstignings symptom. De kan få tillgång till fler nedladdningar och uppgraderingar och de har i allmänhet högre vibrationer.

Nu vill vi bjuda in er att känna för de skiftande energierna som finns just under jordens yta vid denna tidpunkt. Det finns nya energier tillgängliga för er, men de kommer inte att hoppa upp ur jordens yta och ta er i fotknölarna. Ni måste ta er tid att ansluta till er vackra planet och med dessa energier för att känna hur många skiften hon har gjort för er. Jorden kommer alltid att ligga något före mänskligheten under denna uppstigningstid och hon kommer alltid att bjuda in er i de nya energierna som hon tillhandahåller, som hon frigör från sin kärna och gör dem tillgängliga för dem som är villiga att ansluta sig till den energi som känns så bra.

Kom ihåg när ni var barn och ni njöt av att gå utomhus så mycket. Ni njöt av att utforska. Ni hade en närmare vibration på grund av hur nyligen ni hade kommit fram ur det icke-fysiska. Er vibration var närmare planetens vibration, med andra ord, och ni kan komma tillbaka till den tiden. Ni kan komma tillbaka till era rötter och ni kan känna den harmoni som jorden har slagit in sig själv i och bjuder alltid till er att ta del av. Nu är det dags. Bli vana att känna för er världs ständigt växande energi och ni kommer att underlätta för er själva att ta in de femte dimensionella energierna.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...