Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 november 2021

Det 5D Kristallina Energinätverket – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla,

Vi har lagt märke till hur ni alla fått tillgång till kraften i det kristallina energinätverket som finns över hela ytan på er planet. Nu finns det förstås vissa nätpunkter och linjer som är starka nog att påverka er även om ni inte befinner er direkt vid dessa eller vid korsningen mellan två linjer. Det är så här det påverkar helheten av ytan på er planet. Därför spelar det ingen roll var ni bor eller var ni står för tillfället. Ni har förmågan att gå in i styrkan och kraften i detta femte-dimensionella nätverk.

Ni har faktiskt sam-skapat det. Ni som är uppvaknade har bidragit till det och ni har tagit emot från det, och vi älskar att bevittna detta. Vi ser det också som ännu en punkt i det fysiska genom vilken vi kan addera vår kärlek och vårt ljus, våra nedladdningar och uppgraderingar. Vi älskar att arbeta med detta nätverk och genom detta nätverk för att stötta er. Vi besvarar era böner och hittar olika metoder att leverera svaren. När ni ber om något som mer överflöd tittar ni förstås på ert bankkonto efter det överflödet. Och om ni inte ser det direkt, eller ens efter flera år, kan ni ge upp hoppet.

Emellertid vill vi att ni ska börja se att ni kan få tillgång till energin av vad ni ber om genom detta kristallina, femte-dimensionella nätverk. Och när ni kan känna något flöda genom er, då kommer universum att matcha det i den fysiska sfären. Ni kommer att få en representation av den energi ni tonat in på, som flödat genom er. Så vi rekommenderar att ni känner efter detta energinätverk som finns under er, som finns där längs ytan på er planet. Sträck er efter det, känn efter det och ta emot från det.

Vi är inte de enda som bidrar till detta närverk. De av er som är vakna, och vissa som sover, bidrar. Ni kan lika gärna ta emot från det eftersom ni bidrar till det, och ni kan lika gärna ta emot svaren på era böner eftersom de är era och bara era. Ni är de som håller plats, tillsammans med många andra som är osynliga, för att mänskligheten ska fullborda detta skifte i medvetande, och att göra det lätt och glädjefyllt och i nästa årtionde. Vi är en av grupperna som stöder detta, och vi vill att ni ska veta hur mycket kraft det finns rakt under era fötter och hur lätt det är att komma åt denna kraft, denna energi, detta svar på era böner.

Vi är det Arkturiska Rådet och har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...