Människans Kraft är Hjärtat | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 11 november 2021

 

Människans Kraft är Hjärtat | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 11 november 2021

 

11 november 2021

Låt oss inse det, varje förolämpning mot dig är en komplimang i förklädnad. Ingen river ner det som de känner vibrerar ovanför dem. – Sharon Stewart

Den enda anledningen till att folk gör dig till en bedragare är för att de själva är det. Giftiga människor hatar vad de inte är. – Sharon Stewart

För mannen som kommenterade att han inte förstår mitt förhållande till mina grannar, se dig själv lyckligt lottad. Du kanske kan prova att se det programmet som heter ”Grannar från helvetet.” Uppenbarligen om du inte kan förstå min väg i livet, är det för att du inte var menad att gå med mig.

 

En Människas Kraft Finns I Hjärtat

Medkänsla är en egenskap som verkligen saknas på jorden just nu. Förlåtelse utövas sällan på jorden, jämfört med dömande. Vänlighet bör utövas hela tiden men det gör det inte.

De som inte är av denna vibration kommer att håna och håna dig. Låt dem göra det. Varför säger vi detta?

Jag: Ja, varför, Ivo? LOL

Ivo: Det har med vibration att göra, min älskade. Det har att göra med att höja din frekvens. När din frekvens är hög känner du dig hel, du älskar dig själv och du bryr dig inte om hånarna, trollen och belackarna. Du bryr dig bara inte.

Jag: Jag tycker att de gör sig svåra att hantera. De är bara där och är svåra.

Ivo: Och så ger du dem ett uttalande som förklarar var du står och du klipper helt enkelt loss dem. Dessa människor är inte där för att försöka förstå. De kommer inte från hjärtat och de är inte positivt motiverade.

Jag: De kanske bara har problem?

Ivo: Du har pratat med många människor som är ivriga att lära sig och många som inte är det. Du förstår att människor som är hjärtcentrerade och som vill läka är öppna för vad du har att säga. Andra som inte är det, som föredrar sin lågfrekventa livsstil, hittar någon form av ursäkt för att inte lyssna på dig, och vissa är ganska kreativa när det gäller att skapa avledningar och distraktioner.

Jag: Ja. De tenderar också att fortsätta med argument som inte har någon förtjänst.

Ivo: För dem har de förtjänster men återigen, detta går tillbaka till avsikten. Vad är deras avsikt? Är deras avsikt att lära sig, för om det är så kommer de att lyssna, även om de inte förstår. Om deras avsikt är att blockera dig eller att vampyrsuga din energi, kommer de att skapa friktion eftersom deras följare föredrar den smaken av energi.

Jag: Ja. Bra påminnelse. Det är fruktlöst har jag alltid tyckt. Folk kommer att argumentera med dig om du gör vad de vägrar eller är för rädda för att försöka. Det handlar om självförsvar.

Ivo: Men det här är bra för dig eftersom det ger dig en bra möjlighet att träna på att öppna hjärtat och vara förlåtande, medkännande och snäll, även om de kanske inte är det.

Jag: Jag har blivit väldigt sårad av några av de saker som vissa människor har sagt, särskilt när det är riktat mot dig.

Ivo: Jag förstår det.

Jag: Jag är glad att du gör det, för jag förstår helt enkelt inte varför folk måste vara så här. Det är vad det handlar om. Jag förstår inte varför de är sådana.

Ivo: För att du inte håller den frekvensen. Du är inte hämndlysten och har aldrig varit det. Du är inte vedergällande. Du gör inga negativa uttalanden om du inte ser att någon är en desinformatör och sprider lögner med sina ord. Då ställer du dig upp för att få ordning på situationen.

Jag: Som jag precis gjorde i en fb-grupp. Fick ägaren att shilla i den gruppen så fort jag uttryckte oro över beskedet. Någon försökte säga att det finns en uppstigningsväg genom A.I. Som om. Det finns bara en väg och den är helt organisk. Uppenbarligen kom Archons till den personen. Eftersom de gör det letar de efter omedvetna kanaliserare och informatörer att arbeta igenom.

Ivo: Ja, så du försökte, för de människors skull som skulle läsa det där inlägget och tro på det, för att hjälpa till.

Jag: Ja. Jag vet inte hur framgångsrik jag var. Jag blockerade trollet och hoppades att administratörerna skulle hjälpa mig. Jag vet inte hur det här löste sig om det ens gjorde något åt det. Jaja.

Ivo: Och jag kommer då att säga att det är enkelt att säga vad ens motivation är och det är en fråga om att se om deras hjärta är öppet eller inte. Detta är lätt nog att avgöra eftersom det alltid kommer att finnas en dygdig motivation. När shillen eller trollet börjar attackera personen som den här gjorde mot dig, då ser du att de har dålig motivation. Personangrepp är ett tecken på ett hjärta som är stängt, även om när du kollade den här personens profil. den hade alla rätta bilder, alla rätta memes och alla rätta inlägg.

Jag: Den blev kapad, förstås.

Ivo: Ja.

Jag: Så vi tog upp den här konversationen den 11/11 och det kanske är energierna, men jag kunde nå 5D-medvetande, även efter att ha sett kommentarer på min facebooksida som är avsedda att misskreditera mig. Den här personen har uppenbarligen problem, och hennes demoner tar över henne. Jag blev inte ens arg, jag tyckte bara synd om vad den här kvinnan går igenom. Och det är en poäng, Ivo har försökt få fram denna poäng under lång tid.

Ivo: När du har en femtedimensionell eller högre attityd till dina angripare och belackare, är det dess egen lösning. Det är inget försvar, för man blir inte ens sårad i första taget. Det är egot som blir sårat i interaktioner med andra, och ärligt talat vad världen är gjord av just nu. Vägen runt detta är att höja din frekvens till en femtedimensionell enhetlig frekvens och du kommer att ha medkänsla för angriparen som om du vore den personen. Det är vad som menas med ”Vi är alla ett”. Medkänsla är svår att ha för andra om den inte har odlats i andra liv eller i detta. Om inte själen redan känner medkänsla, är den här för att lära sig det.

Jag: Tja, det har kommit till rätt ställe eftersom det finns gott om möjligheter att lära sig att vara medkännande och förlåtande på den här klippan!

Ivo: Rätt, min älskade. Det finns det. Detta är en starkt lärande skola med många möjligheter till själstillväxt.

För stjärnfröet är det en fråga om att komma ihåg, för om du inte var kapabel till medkänsla skulle du inte vara här med Ljusrörelsen.

Jag: Nej, jag antar det.

Ivo: Du kommer att ges så många möjligheter som behövs för att lära dig att dra dig tillbaka, sluta attackera och att gå i den personens skor som har attackerat dig. På samma sätt som Jesus gjorde. Han kände med de som attackerade honom, han hyste inte agg, ilska eller ens avund mot dem. Han var tillräckligt säker på sig själv så att han inte skulle skada dem som uppenbarligen skulle skada honom.

Jag: Hur är det med regeringarna?

Ivo: Ni har blivit ombedda att inte starta inbördeskrig och låta de som har gudomlig vägledning fortsätta att ta itu med dem. Och folk samarbetar i allmänhet, vilket är underbart. I händelse av att ditt liv är i fara är minimalt motstånd tillåtet, men bara i den utsträckning som det inaktiverar attacken. Att döda en annan är att ådra sig samma karma.

När du kan ha medkänsla för din angripare kommer du att uppgradera jordens rike. Föreställ dig också sinnena hos dem som har försökt förslava och nu döda dig. Skulle du byta plats med något av dessa sinnen för att få den makt de har haft över dig? Nej? Varför inte? Eftersom dessa är onda sinnen och du inser att onda sinnen är lidande sinnen, så ha medkänsla för dem.

Jag vet, med tanke på den skada de har orsakat på planeten för så många människor, att kunna förlåta dem är att befria sig själv från hela jordens scenario.

Jag: Det är som att ta examen från college. Jag är äntligen klar!

Ivo: Rätt. Att kunna förlåta de värsta av de värsta för deras avskyvärda handlingar är att ha det högsta medvetandet. Jesus gjorde detta. Han hyste inte agg. Och han kom för att visa dig vad du ska göra. Detta betyder inte att du låter dig själv bli offer för dem som söker din död, nej det gör du inte. Men du hyser inte illvilja för vad de har gjort mot dig och andra.

Jag: En hög ordning, Ivo! De har redan dödat min fina kusin, Nick!

Ivo: Jag inser det men många av er är kapabla till det, liksom du, min älskade. När du ser de som försöker skada dig som varelser som finns där för dig för att lära dig självförstärkning, självkärlek och kärlek till andra och föra visdom tillbaka till jordens massor, kommer du att förlåta dem för vad de än har gjort – helt enkelt för att godheten de kommer att skapa inom er alla en dag kommer att bli uppenbar. Vid något tillfälle kan du till och med besluta dig för att hedra dem som dina lärare. Det onda lär det goda att bli bättre. Det är anledningen till att det har funnits.

Vi har skapat ett meme idag, och vi kommer att fortsätta att skapa liknande memes för att jämföra skillnaden mellan en tredjedimensionell och en femtedimensionell reaktion på olika händelser. Sharon har kört hela skalan, efter att ha blivit lärd att vara en tredjedimensionell, men nu när hon ansluter sig till sitt Kristusmedvetande är hon kapabel till mycket, mycket mer.

När du blir mobbad, förolämpad, attackerad eller sårad av någon annan, försök att föreställa dig vad som måste gå igenom deras sinne. Ha medlidande med dem för du är inte där de är. När du har medkänsla och lär dig att förlåta dem du känner dig sårad av, höjer du automatiskt din frekvens bortom smärta och lidande och till kärlek.

Man kan säga att medkänslan är sitt eget försvar. Vi skulle inte vilja säga att detta är en försvarsmekanism, eftersom ordet försvar antyder en attack. Det finns ingen attack i sinnet som är medkännande. Det finns inget behov av att attackera eller försvara. Medkänsla ger den frid som så många av er söker i era dagliga aktiviteter.

Jag: Tack, Ivo. Och till mina belackare, kritiker, angripare, även om jag är glad att jag är jag och inte du, jag tackar er ändå.Utan er elakhet hade jag inte varit där jag är idag, så nära Ivo att jag nu faktiskt kan börja se honom med mina fysiska ögon.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning; Lars-Eric

Du gillar kanske också...