Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

12 oktober 2019

UPPHETSNING ÖVER SKIFTET – DET 9D ARKTURISKA RÅDET

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket upphetsade över att få bevittna er utveckling av medvetandet, och vi inbjuder er att göra oss sällskap i den upphetsningen. Ni är alla så ivriga att bara komma dit, och med ”dit” menar vi den femte dimensionen som representerar det gigantiska steget framåt, expansionen av ert medvetande. Vi är mycket mer upphetsade över att se hur ni ska komma från där ni är, dit ni är på väg, än ni alla är. Vi vet inte exakt hur allt detta ska ske. Det finns ett flertal scenarier som är mer sannolika, givet den tidslinje ni är på just nu, men inget är ristat i sten.

Vi vill att ni ska vara upphetsade över känslan av omvandling inifrån, hellre än att bara vara så ivrig och entusiastisk över att leva i ett galaktiskt samhälle med utomjordingar och få alla de förmågor och gåvor ni ännu inte kunnat komma åt. Färden är mer intressant och spännande än resmålet. Det är därför de filmer ni tittar på slutar vid målet, vid den punkt som rollinnehavaren strävat efter under hela filmen. Sagorna som slutar med, …”och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar” slutar vid den punkten därför att ”lyckliga i alla sina dagar” inte är lika spännande som resan.

Det är därför som vi inbjuder er alla att göra oss sällskap i vår upphetsning inför er resa. Ni kommer att prata om det efter att den är fullbordad. Ni kommer att dela era uppstignings-berättelser med varandra, och dessa kommer att vara mycket intressanta. Ni kommer att glädjas över att få umgås med femte-dimensionella varelser, förstås, men sedan kommer ni även att stiga upp till den sjätte dimensionen, från det första ögonblick ni till fullo är femte-dimensionell. Därför är det lika bra att ni njuter av det ögonblicket nu, för det är inte så annorlunda från de ögonblick ni har att se fram emot som femte-dimensionella varelser. Vi säger det inte för att dämpa er upphetsning över att komma till destinationen, därför att när ni är där, i den femte dimensionen, kommer vi att tala med er om skiftet till den sjätte, och vi kommer att uppmuntra er att njuta av den resan också.

Detta är den goda, roliga, smakliga delen av måltiden, delen där ni fortfarande är hungriga, och ni får njuta av känslan att bli mättade av den mat ni intar och tuggar. Vi vill att ni ska se livet på det sättet så att ni kan börja njuta av det nu. Det finns ingen bättre tid än nu. Ni kommer alltid att vara i nuet, i detta ögonblick, precis nu, ni skulle kunna fira hur långt ni kommit och hur mycket ni har att se fram emot då ni går vidare. Vi säger er detta därför att vi ser så många uppvaknade individer beklaga sig över det faktum att någon förutsägelse härborta inte slog in angående skiftet som skulle ske i slutet av september, eller när det nu var den senaste förutsägelsen skulle skifta ert medvetande.

Vi vill att ni ska förstå att entusiasmen över att komma dit är hög, men att entusiasmen över att vara där ni är och njuta av allt är något högre.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...