Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2019

 

The Arcturian Council’s Connection to Humanity ∞The 9D Arcturian Council

ARKTURISKA RÅDETS ANSLUTNING TILL MÄNSKLIGHETEN DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAD AV DANIEL SCRANTON

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att komma i kontakt med er alla.

Vi har upprättat en förbindelse till så många av er nu att vi har en enorm mängd information att gå på beträffande hur vi hjälper er. Vi har också blivit förvånade över så många av er, eftersom dessa förbindelser har lärt oss om kampen för att vara mänsklig där på planeten Jorden. Vi vet vad ni har gått igenom, och vi respekterar er så mycket för att ni tog den djupdykningen i densitet.

Vi är bättre rustade nu för att erbjuda er energetiska överföringar, och vi vill att ni ska inse att hur vi känner för er idag är ganska annorlunda mot hur vi kände för er för tre år sedan. Och vi vill att ni ska känna igen skillnaden eftersom vi vill att ni ska kunna urskilja när en varelse, eller en grupp varelser, erbjuder er något som faktiskt är till hjälp.

Vi vet att vi ändå hjälpte till för tre år sedan när vi kom igenom den här kanalen under de tidiga dagarna av våra överföringar, men vi vet också att det vi erbjuder er idag är av större värde på grund av den intimitet som finns mellan oss nu. Vi inbjuder er att närma er livet med era känselförnimmelser hela tiden, snarare än att alltid kontrollera med ert logiska sinne för att se om något är meningsfullt. Ni måste känna in de olika varelser som ni ansluter till och de olika informationsdelarna som ni får, även om de kommer till er från en pålitlig källa.

Mycket kan hända med den pålitliga källan och mycket kan hända i den pålitliga källans liv som du har fått information från. Så kolla alltid in med dina känslor för att se vad som resonerar och vad som inte gör det. Och observera också att ni blir bättre och bättre på att få information direkt. Vi och andra som oss har tränat er att till ställa in er vibrationston till en sådan frekvens att ni kan få mera direkt nu, och det är mycket bra. Så vi förändras för att bättre passa era behov, och ni förändras och blir bättre mottagare av det vi erbjuder. Ni blir bättre mottagare av allt som kommer till er från de högre rikena, och vi applåderar och hyllar er för att ni också finslipar den gåvan.

Vi vill att du ska inse att du är viktig i den här processen att erbjuda och ta emot, för det är du som ställer frågorna. Och vänligen vet att vi hör dina förfrågningar. Vi vet vad du vill höra ifrån oss, och om det är lämpligt kommer vi att ge det till dig. Om det kommer att ta dig bort från din väg, kommer vi inte gå dit med dig, även om det är något som ditt sinne eller ego är säkert på är viktigt. Så här arbetar vi tillsammans. Det är därför vi pratar om våra överföringar som samskapande, och vi vill bara att du ska känna dig i vår energi så mycket du kan så att du alltid vet när något du får inte resonerar.

Detta är viktigt nu mer än någonsin eftersom ni har så många olika informationskällor tillgängliga för er. Det finns många, många rena och underbara kanaler och lärare, och det finns många, många vackra varelser och kollektiva som hjälper mänskligheten. Och om du ställer in ratten vibrationsmässigt på dem, kommer de att vara de du möter och hör ifrån. Så kom ihåg det också. Hela processen startar redan innan du får ett meddelande eller en överföring.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...