Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 december 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

13 december 2021

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så intonade på det mänskliga kollektiva medvetandet nu att vi känner att vi är mer del av er än någonsin. Och då ni ofta känner det som att ni är en del av oss, vet vi att vi alla gör framsteg i denna galax och i detta universum. Det är så mycket lättare att hjälpa någon och ha medkänsla med dem när de är släkt med dig, eller när ni har en romantisk relation med den personen, eller de är gamla vänner till er. Det är svårare för er att känna samma enhet och samma medkänsla om ni inte känner dem, eller har en genetisk förbindelse till dem.

Men ni kan komma dit så småningom, och den här upplevelsen med oss kommer att hjälpa till, för vi känner att vi har lika bra förbindelse till dem som aldrig medvetet tar emot våra meddelanden eller våra energier, som till dem av er som tar emot denna överföring av kärlek och ljus. Vi vet att genom att ansluta till oss öppnar ni era hjärtan för dem ni har väldigt lite gemensamt med, för dem ni aldrig träffar eller talar med. Det är den typen av enhet ni vill ha; det är den typen av enhet ni söker, eftersom det är den typen av enhet som bringar er i harmoni med Källan. Och hela den här resan handlar om att ni alla höjer er vibration så ni kan återvända till Källan, och detta är vad det handlar om för oss också.

Vi är mindre ivriga att komma dit just nu, för vi är mycket tillfredsställda med var vi är. Vi känner att vi befinner oss i en dimension som är som Källan, men vi har kvar det roliga att få fortsätta expandera till Källan härifrån. Många av er känner det som att ni vill fly bort från där ni är, och att er uppstigning blir en flykt från era förtryckare, från dem som lurar i skuggorna och gör dåliga saker. Detta är ett mycket religiöst sätt att se på uppstigning, och det är inte den uppstigning ni kommer att få, oavsett vad andra talar om för er.

Ni skapar de versioner av människor som finns i er värld just nu att vara precis som de är, och ni kan ändra på dem genom att förändra er själva, medan ni också accepterar dem, förlåter dem och har medkänsla med dem. Det handlar inte om att hålla dem på avstånd så att de inte kan skada er, sänka er vibration och förhindra er uppstigning. Ni är där för att stråla så mycket kärlek i alla riktningar så att alla transformeras av er, av den ni valt att vara, och det är mycket viktigt att erkänna, eftersom ni verkligen har ett val i allt detta.

Detta är upp till er, inte till någon annan, och de av er som är vakna kan verkligen mer medvetet än någonsin förut nu göra ett val, och det är ett enormt steg framåt. Och vi hyllar alla er som erkänner att ni är vakna och att ni har denna förmåga, och vi inbjuder er att använda den oftare, för det behövs och för att ni behövs där på Jorden just nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...