Mästaren i Kristallriket, 12 december, 2021

Älskade Ljusvarelser, älskade människor på jorden,
Öppna upp ert medvetande för de kristallina energierna som idag strömmar in på jorden och öppnar upp era hjärtan som en portal mellan de högre dimensionerna och jorden.
Livet på jorden kommer nu att förändras och möjliggör för var och en av er att leva i Ljuset, i Kärleken och i den Sanna Kraften av er själva.
Slut din energi från det som är från andra på jorden så att du envägs kan stråla ut den kraft och kärlek som ditt hjärta nu är en portal för. Tillåt ditt hjärta att vara den transformatorstation av ljus som den är skapt för och som är ditt val av uppdrag på jorden.
Ni har alla varit mycket empatiska och tillåtit andras energi att ta plats i ert inte men nu måste ni lämna det bakom er för att ni i verklig kärlek ska kunna sprida ert ljus och hjälpa andra i handling.
Ni är alla er egen mästare. Ni är alla ert eget Universum av mörker och ljus. När ni räds mörkret räds ni en bit av er själva. Släpp all rädsla nu och gå in i Ljusets sanning, DÄR DET FINNS LJUS FINNS INGET MÖRKER.
När ni går in i ett stort mörkt rum och tänder ljuset i taket är allt mörker omedelbart borta. Det är SÅ det är med ert ljus nu. SLUT ER ENERGI I ERT EGET UNIVERSUM OCH GÅ UT OCH TÄND UPP VÄRLDEN.
Vi älskar er villkorslöst och vi vandrar varje steg med er nu.
Öppna ditt hjärta för den portal av kristallint ljus som nu strömmar in.
All kärlek!!

Du gillar kanske också...