Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 september 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

13 september 2020

Den Väg Ni Valde för Er Uppstigning – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan förstå varför många av er skulle ge efter för rädsla och tvivel just nu. Vi vet att det inte varit lätt för er i den här livstiden, och vi vet att en delorsak till att det inte varit lätt är att ni är uppvaknad. Eftersom ni gör arbetet bit-för-bit så verkar det vara en så mödosam resa för er alla. Men tro oss när vi säger att det sätt ni tar er an er uppstigning är den lättare vägen. Det är också den mer tillfredsställande vägen.

Om ni inte visste vad som pågår i denna tid, vad skulle ni då göra när era uppstigningssymptom flammar upp? Och om ni inte förstod kraften i och värdet av att känna era känslor skulle ni kanske få ett recept från en välmenande psykiater. Och ni skulle verkligen inte förstå era drömmar och genomblödningar som berättar för er om tidigare liv ni är här för att integrera nu. Ni har gått bortom var de flesta i den mänskliga befolkningen befinner sig just nu, och ni har till stor del gjort det för att ni vill stå i tjänst till dem.

Men det finns alltid en fördel för den individ som står till tjänst också, och i detta fall är fördelen den att ni kan njuta av denna resa. Ni kan njuta mer av den därför att ni vet vad som pågår bakom kulisserna, och ni vet vad som pågår under ytan på era egna kroppar. Okunskap är inte salighet, men ni kan välja alternativet att vara otåliga och kalla de icke-uppvaknade för olika nedsättande saker. Ni kan skylla andra för att ni ännu inte uppstiger, men kom ihåg att detta är hur ni skapade det. Detta är den väg och den resa ni bestämde er för.

Så även om det ser ut som om resten av mänskligheten saktar ner processen, så var allt er idé. Och från vårt perspektiv var det och är fortfarande en mycket god idé, för hur skulle ni annars komma att känna er själva som Källenergi i fysiska kroppar? Om ni hoppar rakt in i den femte dimensionen missar ni allt i rörelsen och känslan av tillväxt och expansion.. Ni kommer att göra detta gång på gång. Ni kommer att fortsätta nedstiga och uppstiga, för det finns inget annat att göra. Så ni måste tidvis släppa er anknytning till den större bilden här och leta efter något som finns rakt framför er, som ni kan njuta av, som kan ge er en känsla av tillfredsställelse, och som kan hålla er kvar på den raka och smala vägen som ni helt säkert går om ni tar emot denna överföring.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...