Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj 2022

 

Inre Jordens E.T.s som Porten till Första Kontakten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de åtskilliga möjligheter som ni alla har där på Jorden för bästa möjliga första kontaktupplevelse för hela det mänskliga kollektivet. Vi har en förståelse för vad som gör er alla rädda för E.T.s som kan komma och landa deras skepp när som helst. Och vi har undersökt möjligheten att de första kontaktupplevelserna kommer att vara med E.T.s som har levt under ytan på er planet.

När ni inte har skepp från yttre rymden med avancerad teknik som stirrar ner på er, är det större sannolikhet att ni inte kommer att få panik. När besökarna är från er egen planet och ser tillräckligt ut som er alla för att inte vara skrämmande för gemene man, finns det en större chans att ni kommer att kunna hantera det.

Dessa utomjordiska väsen som har kommit från andra delar av galaxen, men som verkligen är födda på jorden, ger er ett nytt sätt att se på vad som är utomjordiskt och vad som är främmande för er alla. Eftersom dessa varelser har levt i er värld och i er värld så länge, dessa som ni skulle träffa skulle alla vara jordfödda men utan mänskligt jordiskt DNA. Och så skulle detta mildra slaget för de som var rädda, men det skulle också göra det lättare för skeptikerna att hävda att det inte är verkligt och att forskarna måste vara med om någon storslagen konspiration.

Men dessa varelser existerar, och ni kommer att möta dem under er livstid. Det kommer att vara väldigt svårt för dem till en början att integrera, men de kommer så småningom att göra det, och de kommer att bana väg för E.T.s som kommer att landa sina skepp och som har fötts utanför ert solsystem. Nu säger vi detta som om det skulle hända på det här sättet, men ingen kan säga säkert vad som kommer att hända. Vi har precis utforskat den tidslinjen och träffat er som är medlemmar i det uppvaknade kollektivet för att få er feedback. Hittills har denna sannolikhet mötts med öppna armar och öppna sinnen, för att inte tala om öppna hjärtan.

Ni är alla så ivriga att träffa dessa varelser, speciellt när ni inser att de är porten till utomjordingar för er att sedan träffa era hybridbarn och alla andra E.T.s som ni är så ivriga att möta. Det här är en tid då mänskligheten kan använda något för att skaka om saker, och ni kan använda lite hjälp från era jordbundna utomjordiska vänner. Och så hoppas vi att se de jordfödda utomjordingarna dyka upp förr snarare än senare och bana väg för E.T.s som väldigt gärna vill känna beredskapen hos mänskligheten för att landa dessa skepp och bli era vänner och medskapare.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...