John F. Kennedy via Losha, 15 september 2020

John F. Kennedy via Losha | 15 september 2020

15 september 2020

Kanaliserat meddelande från John F. Kennedy

Hej, jag är John F. Kennedy … Jack … som många har kallat mig tidigare och namnet jag går under för dessa ändamål.

Jag är så väldigt glad att jag har kunnat kommunicera med er patrioter vid denna tid i vår värld. Som ni kan föreställa er har jag känt mig väldigt investerad i dessa tider trots att jag inte lever fysiskt i dessa tider just nu. Jag hoppas kunna förmedla till er att jag är som du, och jag är med dig, och jag försöker vägleda dem som lyssnar på mina ord. Jag är väldigt fascinerad av allt som händer just nu i er värld … även om jag känner att det också är min värld.

Det är mycket viktigt att ni lyssnar på mina ord eftersom jag har erfarenhet från det förgångna, och också från framtiden på många sätt, givet från där jag har uppehållit mig nyligen, i så många år. Så jag har mycket kunskap och erfarenhet att förmedla just nu.

Låt mig säga, mitt budskap är ett av hopp … det är ett av inspiration … det är ett av kärlek och möjligen lite sorg. Jag vill dock främst ge ett meddelande som är inspirerande och hoppfullt. Så jag vill säga i det här ögonblicket … ni alla gör ett fantastiskt jobb just nu för att försöka avslöja de hemligheter som har varit hemliga alltför länge.

Jag kände till kabalens hemligheter långt tillbaka när jag var på jorden, så de har varit hemliga under lång tid. Det finns många, många nya patrioter som nu vaknar upp, särskilt på grund av virussituationen. Det är underbart … vi samlar fler och fler antal … större antal, och det är exemplariskt och viktigt … och jag ville bekänna för er alla, att jag önskar att jag var där just nu med er alla, fysiskt, Det gör jag verkligen. Jag är faktiskt lite avundsjuk på att ni kan uppleva dessa omvandlingstider. Även om jag kan uppleva dem något inifrån min musa, och andra av er som känner en stark koppling till mig … så uppskattar jag er alla väldigt mycket, alla som är öppna för att höra och få kontakt med mig.

Jag har kanaliserats av många musor … Jag valde den här musan för en serie meddelanden eftersom hon och jag båda är väldigt idealistiska och förväntar oss det bästa hela tiden. Tiderna just nu verkar inte vara de bästa, men ni som är patrioter vet att tiderna blir bättre … ni kan se det och ni kan känna det, och jag uppmuntrar er att hänga på den känslan, så mycket och så ofta som möjligt.

Under de tider då du inte känner dig så hoppfull och positiv kan du skicka din kärlek till alla andra och det gör att du kan må bättre också … för kärleken flyter genom dig, från universum, ut till andra. Så när du skickar kärlek till andra skickar du också kärlek till dig själv!

Jag har lärt mig detta efter att jag har varit borta från jorden. Jag förstod inte andligheten den gången lika bra som nu. Jag tillägger bara det eftersom det kan verka väldigt konstigt för andra att höra mig prata på det här sättet … speciellt bland människor som har känt mig tidigare … de kan säga, ”det låter inte som JFK eftersom han inte talade om kärlek! ”… Men jag säger att han har lärt sig (skratt) sedan dess, om kärlek … villkorslös kärlek.

Så när du känner dig hopplös, försök att koncentrera dig och fokusera på kärlek … i någon av dess former … och förhoppningsvis kommer det att hjälpa dig.

Jag känner också, inte bara från min musa här, utan också från andra att de känner mycket tryck för att utbilda andra om alla ”Avslöjande” -ämnen … och det finns en myriad av ämnen, det är sanningen!

Det finns dock så många av er som känner ett sådant tryck från just den uppgiften, inklusive min musa, och de låter det ta ner dem. När du är modfälld så ofta är det inte bra för någon. Det är inte bra för dig, och när du är i det läget hjälper det inte de människor du försöker utbilda, sanningsenligt.

Informationen ska uttryckas i ren form när du ger den till andra. Det finns många, många av er som gör ett fantastiskt jobb med att utbilda andra … och jag är så glad att se era fantastiska verk! Men jag är orolig för dem som känner pressen att utbilda andra, när det kanske inte är deras väg att göra det. Om de känner för mycket press från detta, kanske det kan vara deras väg att, som min mus säger, ”hålla ljuset” för samhället … för mänskligheten istället … bara som ett exempel. Alla vägar är utmanande att följa, oavsett vilka former det tar.

Därför finns det de som vill utbilda andra och kan göra det och på något sätt inte blir deprimerade av det. Det är själarna som är på sin sanna väg.

Min musa här har flitigt försökt utbilda andra för att hon känner att det är viktigt … vilket det är … men hon blir deprimerad av det ganska mycket. Så hon lär sig att minska sitt engagemang på den vägen, och istället göra saker som detta … kanalisera meddelanden till andra … och i detta utmärker hon sig, och hon är också ganska passionerad för det!

Jag ville meddela er, mina älskade patrioter, att inte alla måste gå samma väg som andra. Var och en av er har en unik väg att gå… den kan likna andras väg, men den är fortfarande unik.

Jag har också hänvisat till detta i andra av mina meddelanden … och det är att alla har en unik roll att spela och ta fram på jorden just nu. Jag är bara så välsignad att kunna titta på er alla ovanifrån, och hjälpa en del av er, att prata igenom några av er och att inspirera några av er. Jag är så väldigt stolt över er alla … det här är ingen lätt tid att leva i just nu. Ni gör det dock … ni gör fantastiska saker. Även om det ibland verkar som att framsteg har bromsats eller det inte alls rör på sig, hoppas jag att du vet inuti dig själv att det inte är korrekt … för saker går framåt i varje ögonblick, till och med varje millisekund!

Vi har galaktisk hjälp, vi har andlig hjälp, vi har hjälp från uppstigna mästare och vi har vår egen mänsklighet som hjälper till. Andelen mänsklighet som vaknar nu växer, ögonblick för ögonblick! Jag säger er detta utan tvekan för jag kan se det!

Så vad ni gör, ni alla … vilken unik roll ni än har, och ni känner er glada över och brinner för … dessa saker hjälper till i varje ögonblick, att väcka andra. Även om du inte känner dig tvungen och guidad att twittra eller skriva i facebook, hitta vad du brinner för. Hitta det sätt som du bäst vill hjälpa andra just nu.

Efter att jag gick över blev jag förvånad över den värld jag såg … inte här, utan världen som jag fann mig själv i då… och det är en fantastisk värld … ja, det är mer en dimension skulle jag säga. Men låt mig bara säga detta … den dimensionen ledde mig till många, många nya sätt att tänka, och alla borde vara öppna för att ändra sina tankesätt … om det är sanningsenligt och känns rätt i din själ. Det var vad det gjorde för mig … min själ lärde sig många nya saker efter att jag gick över … och det är därför som en del av de saker jag säger nu inte låter som den ”gamla Jack” … men jag garanterar dig, jag är Jack … låt oss säga en ny och förbättrad Jack! (ler)

Så jag antar att vi bara lämnar meddelandet som det är just nu. Förhoppningsvis gav jag inspiration till några av er. Min musa och jag försöker få ut ordet om vissa aspekter av världen just nu … och de viktigaste aspekterna av världen. Sanningen är att USA är världen just nu. Inget negativt mot andra länder … de är alla vackra, människorna är alla vackra … alla är vackra på planeten jorden. Just nu handlar emellertid de händelser som pågår om USA just nu … och Trump. Jag kommer att gå mer in på Trump nästa gång, jag lovar det.

För den här gången kommer jag att säga att jag älskar var och en av er av hela mitt hjärta. Jag vakar över er och försöker hjälpa till på alla sätt jag kan … och jag kommer snart tillbaka med ett nytt meddelande genom min musa. Jag uppmuntrar alla att leva era liv unikt och så passionerat som möjligt. Allt annat kommer att tas om hand perfekt.

Med villkorslös kärlek … Jag älskar er alla.

Er ständigt tillgivna, Jack.

 

 

Kanaliserat av Losha

http://authenticpresence.wixsite.com/losha

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...