Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september 2017

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

14 september 2017

Jorda de Galaktiska Energierna ~Det Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det är ett nöje för oss att ha kontakt med er alla.

Vi har tagit de nödvändiga stegen för att hjälpa er att föra ner mer energi från alla hörn av galaxen till er planet. Vi har assisterat er genom att öppna portaler, och vi har gett er uppdateringar och uppgraderingar, så att ni inte bara kan ta emot energi och information från hela galaxen, utan också så att ni kan jorda den in i er fysiska verklighet som ni lever i.

Ni behöver ibland hjälp när det gäller saker som ni gör undermedvetet. Nu, så klart, finns det individer som gör detta medvetet, men de är väldigt få, procentuellt. Och resten av er får hjälp av oss, och av era guider, och andra högfrekventa varelser som vill hjälpa till. Vad detta betyder för er är att ni skapar en nya Jord, en Jord som är integrerad med alla energier runt om i galaxen.

Ni behöver integrera alla aspekter av er själva, och alla aspekter från de olika stjärnsystemen där ni också har inkarnerat. Många av er talar om att ni är starseeds och vandrare, och det är ni. Men det betyder att ni behöver skapa en miljö på planeten Jorden för er själva, där ni kan känna er hemma. Det betyder inte att ni söker efter att ta examen från Jorden så att ni kan åka hem.

Så vi hjälper er att göra så att Jorden känns mer som hemma för dem av er som har känt er vilsna och på fel plats, den mesta av er er tid här. Dessa energier som ni lär er att assimilera och jorda kommer att hjälpa er att navigera er väg fram till den femte dimensionen, men ännu viktigare, de kommer att hjälpa er att känna er mer hela och kompletta. De kommer att hjälpa er att få tillgång till era högre själv helt och fullt och jorda det medvetandet in i era fysiska kroppar dessutom.

Den nya Jorden kommer bli som den alltid var ämnad att vara. Det kommer vara en plats där energier från runt om hela galaxen kan samexistera i harmoni. Vad ni gör nu är inget mindre än ett mirakel och det är därför ni ibland behöver hjälp för att få det att ske.

Vi är det Arkturiska Rådet, och det har varit ett nöje att få kontakt med er.”

Listen to the audio here

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...