Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

14 september 2020

Medan Ni Arbetar på Era Kläraudiella Förmågor – Det 9D Arkturiska Rådet

Vi är mycket upprymda över att hitta fler och fler möjligheter att få kontakt med dem av er som är redo för vår energi, vår vibration och våra lektioner. Vi vet att många av er vänder er till oss ganska regelbundet, och vi vet också att ni skulle älska att höra oss viska tillbaka till er i ert sinnes öra. Men det finns så många andra sätt för er att få kontakt med oss då ni arbetar på era kläraudiella förmågor.

Vi föreslår att ni lägger fram avsikten att träffa oss på det astrala planet medan ni sover. Vi föreslår också att känner efter vår närvaro då ni mediterar. Och vi råder er att ni tonar in på den energi som denna kanal sänder ut precis här, eftersom han talar för oss.

Ni har möjlighet att känna på vår vibrationella signatur varje gång ni tar emot en av dessa överföringar, och det är viktigt därför att ni verkligen vill minnas era Arkturiska livstider. Ni vill få ert Arkturiska DNA aktiverat och ni vill verkligen absorbera den energi vi överför i varje ögonblick, då den säkert kommer att höja er vibration. Och ni kanske till och med ser er själva få tillgång till fler av era andliga gåvor och förmågor, vilka ni hade när ni inkarnerade här i vårt system.

Det finns stora möjligheter som hela tiden presenterar sig för er att få kontakt med högre-frekventa, högre-dimensionella varelser som oss, och allt ni behöver göra är att vara öppna och mottagliga för dem. Var öppen och mottaglig för oss, för vi kallar på er mot det högre vibrationella tillståndet ni vill vara i. Vi kallar på er in i den femte-dimensionella sfären, en sfär som ni fortfarande är i processen av att samskapa.

Vi kan också arbeta genom symboler, synkroniciteter och tecken som ni ser. Om ni sätter upp avsikten, kommer vi att leverera i lämplig tid. Berätta för oss och för era guider, vad ni vill att det ska betyda när ni ser vissa siffror komma upp, eller när ni ser en regnbåge, eller en trollslända. Vi letar hela tiden efter nya sätt att vara en större del av era liv, då vi vet att vi kan ha positiv påverkan. Vi vet det därför att vi känner det, och eftersom vi upplever den påverkan vi har på er. Allt ni behöver göra är att släppa in oss och låta oss vara en större del av era liv, och vi kan samskapa magiska upplevelser tillsammans.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...