Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 maj 2022

 

Vad Kommer en Masslandning av Skepp att Betyda för Människor?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt finkänsliga i vårt närmande till mänskligheten. Vi vet hur länge och hårt ni har arbetat där på Jorden, och vi vet att ni gör så mycket framsteg med bara er vilja att vara där och ha jordiska upplevelser, och vi vill inte stå i vägen för alla de där framstegen. Vi vill inte störa det naturliga flödet, och det är därför det är så mycket bättre för oss att ge er det vi ger er på långt håll. Det är därför det är bäst för er alla att få meddelanden som hjälper er att hjälpa er själva.

När vi talar om en masslandning av skepp där på Jorden, vill vi aldrig ge er intrycket av att de kommer för att rädda er, för att rädda er från er själva eller från någon kabalgrupp. När de landar kommer de att göra det för att ni är redo för dem, inte för att ni behöver dem så mycket att de inte kunde hålla sig borta längre. Det är därför vi alltid varnar er för att lägga alla era ägg i en korg som ser mycket ut som ett räddningsuppdrag av något slag. Det tjänar er så mycket mer att röra er stegvis, att ta små steg. Det tjänar er så mycket mer att omfamna allt där på Jorden som det är och att inse att det var ni som skickades på räddningsuppdraget.

Ni är de som är där nu och som nu är kapabla att göra en enorm inverkan på det mänskliga kollektiva medvetandet. När ni ser till sådana som vi som är i icke-fysisk form, letar ni efter att ta emot energier och information som hjälper er att ta nästa lilla steg. Ni har redan haft alla era uppvaknande upplevelser, och ni visste att när ni hade de upplevelserna var de bara början.

Därför, lika mycket som ni är exalterade över vår senaste sändning angående massuppvaknanden i juni månad, kom ihåg att de individer som kommer att vakna kommer att få mycket att göra. Och det är så ni alla ville att det skulle vara där på Jorden. Ni ville ta den längre resan, utan några genvägar, och det är den ni är på, även om så många kommer att fortsätta berätta att det finns någon magisk räddningsplan på gång.

Ja, er sol spelar en roll i er utveckling av medvetande, men inte ens er sol är där för att rädda er, för att ge er en explosion av energier som kommer att förändra allt för er. Ni kommer att känna så mycket mer tillfredsställelse i slutet av allt detta, vid fullbordandet av skiftet i medvetande, eftersom ni tog det lite i taget och steg för steg, och ni kunde känna er själva växa och expandera. Och ni kommer att se tillbaka på dessa tider som de bästa tiderna i all er mänskliga erfarenhet, eftersom det finns så mycket tillväxt tillgänglig för er och för att ni gav er själva möjligheten att uppleva den tillväxten, istället för att hoppa från punkt A till punkt Ö med hjälp av några mycket välvilliga E.T.s.

Ni kommer att fortsätta att få all hjälp ni behöver och som är lämplig, och i era lugna, utvilade och avslappnade stunder kommer ni att inse att ni vill vara med på den här resan och att ni vill vara de som gör framsteg avsiktligt och känner resultatet av dessa framsteg i varje ögonblick.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...