Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2022

 

Uppstigna Mästare & Uppstigning till 5D

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit väldigt exalterade över att med er alla kliva in i nästa fas av medvetandets utveckling inom detta universum. Vi har kommit till denna fas av universums expansion tillsammans, och mänskligheten har spelat sin roll mycket bra. Vi är mycket bekanta med er väg som ett kollektiv, och vi vill försäkra er alla om att oavsett hur saker och ting kan se ut i omvärlden så är ni fortfarande på rätt spår i uppstigningsprocessen. Det här är en lång resa och det är meningen att ni alla ska njuta av den. Ni kommer inte att vara i den här positionen igen på väldigt, väldigt länge.

När ni väl har slutfört skiftet till den femte dimensionen kommer ni att fortsätta stiga. Ni kommer så småningom att stiga upp till den sjätte, och sedan den sjunde, och så vidare. Så nu är det inte läge att tänka på hur mycket längre tid det kommer att ta och hur mycket mer ni måste uthärda. Nu är det dags att leta efter sätt att uppskatta var ni är och expandera mer in i nuet. Nu är det dags att uppnå en nivå av behärskning över den fysiska sfären som kommer att ge er känslan av att det ni vill ha av att stiga upp till 5D, samtidigt som ni fortfarande är kvar i den fjärde dimensionen som lärare, healers, ledarna och guiderna till resten av mänskligheten.

Ni är där för att spela den rollen, och många av er har redan känt kallelsen att vara mer av ert sanna jag, att vara ljusarbetare och vägvisare för resten av mänskligheten. Och vi är alltid här, redo att påminna er om betydelsen av det faktum att ni valde att vara vakna vid den här tiden. Vi vill lätta på er last och hjälpa er att komma in i den där känslan av mästerskap över den fysiska världen.

Ni vet hur den andlige mästaren ser ut och känns. Ni har sett skildringar av sådana människor, och ni har till och med anknytning till många av de som har stigit upp och nu är kända som de uppstigna mästarna. Nu är den perfekta tiden för er att utveckla den där kopplingen som ni känner till den eller de uppstigna mästarna som ni resonerar mest med och känner anknytning till.

Vi vill att ni ska veta att de uppstigna mästarna inte plockar eller väljer favoriter där på Jorden. De är alla tillgängliga för var och en av er i varje ögonblick av varje dag. Ni behöver inte förtjäna deras kärlek och deras uppmärksamhet, och ni behöver absolut inte förtjäna deras helande energi, deras aktiveringar eller deras medkänsla. Vi råder er att sträcka er upp till den tolfte dimensionen och känna efter vibrationerna, medvetandet och energin hos de uppstigna mästarna. Slå er ihop med en eller flera av dem och vet att ni håller på att bli de nya mästarna på det jordiska tillvaroplanet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...