Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 september 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

16 september 2020

Medvetna Handlingar – Det 9D Arkturiska Rådet

Vi har ganska länge varit medvetna om mänsklighetens villighet att ägna sig åt aktiviteter ni egentligen inte vill ägna er åt. Vi ser er agera, göra , rutinmässigt, och vi ser er gå till handling för att ni tror att ni borde, hellre än för att ni vill göra det. Och vi säger till alla er att en av de viktiga sakerna ni kan göra där i den fjärde dimensionen är att vara medvetna.

Så vi föreslår här att oavsett vad ni gör, lägg ert medvetande in i det. Gör vad ni gör med medvetenhet om vad ni gör. Var uppmärksamma. Var nyfikna på det ni gör som om ni gör det för första gången. Eftersom ni ändå ska göra något är det lika bra att få ut något av det. Och när ni är närvarande i det ni gör får ni mer av Källan att delta. Ni låter mer energi flöda genom er tack vare er uppmärksamhet.

Nu är det här mycket lätt när ni gör något ni älskar att göra, när ni gör något ni verkligen vill göra. Men när ni kört er bil samma väg för hundrade gången, då är det dags att göra den körningen mer intressant. Och vi förslår att ni är de som ska göra den mer intressant, istället för att vänta på att något utanför bilen ska hända, något spännande, eller något att uppskatta. Istället för att vänta på att det ska hända, se hur närvarande ni kan vara medan ni kör.

Fokusera på känslan av ratten i er hand. Fokusera på hur kroppen känns i förarsätet, och, förstås, fokusera på er andning. Att fokusera på er andning är det snabbaste och lättaste sättet att vara närvarande i det ni gör, och genom att medvetet andas vet ni att ni aktiverar mer av Källan och inbjuder mer av Källan att komma och leka med er i denna till synes vardagliga aktivitet.

Vi föreslår förstås också att ni väntar tills ni är genuint inspirerade att göra något innan ni gör det. Men för dem av er som är i ett läge där ni måste göra saker ni egentligen inte vill göra, är detta trick med att vara medveten nyckeln till att få mer krydda i tillvaron, och är inte det något ni alla vill ha?

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...