Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 september 2020

 

Var Inte Förvirrad; Ingenting Annat Spelar Roll

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört nöjda med hur ni har utvecklats där på planeten Jorden, eftersom fler och fler människor vaknar varje dag, och fler och fler av er som är vakna gör det arbete som ni har insett är så nödvändigt för att vara ert Sanna Jag, ert Högre Jag. Vi ser att höstdagjämnings energierna redan har haft en effekt på mänskligheten, och som ett kollektiv börjar ni mogna. Ni börjar dämpa er. Ni börjar släppa allt raseri, vrede, ilska och den förbittring som ni har hållit inne och att omständigheterna där på Jorden hade gjort det möjligt för er att känna och släppa.

Många människor på jorden är förvirrade just nu, förvirrade över vad som är sant eller inte sant, förvirrade om vad de ska göra eller inte göra, och vi är här för att berätta för er att om ni är förvirrade, är ni i ert huvud. Om ni befinner er i vårt huvud tillåter ni er själva inte riktigt att känna, och ni måste känna för att läka. Ni måste känna för att rensa, bearbeta och i slutändan bli den ni verkligen är.

Ni kan inte tänka er dit. Ni kan inte tro er dit. Ni kan inte rösta er dit. Er uppstigning handlar inte om att ge er lojalitet åt någon eller något. Det handlar om er. Och de av er som har tillåtit er att känna vad ni behöver känna är anledningen till att vi känner oss så nöjda med hur ni mår som ett kollektiv, för ni är inte så högljudda som de som arbetar från sina tankar, men ni är kraftfullare.

Ni är så mycket kraftfullare när ni lierar er med Källan än när ni argumenterar om politik. Därför är det dags för fler av er att omfamna de extra energier som har kommit in vid denna tid för att jorda er, vara i era hjärtan och få er att känna Källenergin. Att känna Källenergin är verkligen det enda sättet att veta att ni är i linje med den mest kraftfulla kraften i universum, och inget av det har något att göra med vad ni tycker, vad ni tror eller ​​vilka sanningar ni har upptäckt på Internet.

De av er som verkligen är vakna kan känna när något beror på er, och ni har rätt att gå tillbaka till era hjärtan, känna för den kärlek som ni verkligen är, att känna medkänsla för alla människor, oavsett om de håller med er eller inte. Ni är de som leder genom er anslutning till den mest kraftfulla kraften i universum, som naturligtvis är Källan, som är ren, villkorslös kärlek. Känn den. Liera er med den. Var den. Och inse att när ni gör det så spelar ingenting annat någon roll.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...