Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 1 april, 2018

Det Arkturiska Kollektivet

via Galaxygirl

1 april, 2018

 

Vi är det Arkturiska Kollektivet och det är med stor fröjd och glädje som vi önskar er glad Påsk, glad Pesach, glad uppståndelsedag. För ni befinner alla mitt uppe i er största upptäckt av ert själv, av kärlek, av förlåtelse av er själva och det är storartat att få bevittna era framsteg när ni i snabb takt går framåt mot ljuset med styrka och säkerhet.

För det är sant, vågen är på väg och allting befinner sig i processen för detta storslagna och underbara Nu som ni märker att ni befinner er i, får uppleva och bevittna. Men vi skulle starkt vilja föreslå en mer objektiv typ av upplevelse, likt en där ni ser på en film. Ni kan dra ner volymen, ni kan pausa när det blir alltför intensivt, samt känna en otvungen objektivitet med ivrig förväntan inför slutet, utan att det helt och hållet äter upp er, så att ni inte känner som om ni hade tagit ett språng genom filmduken och blivit en av skådepelarna. Vi skulle i själva verket ta det till nästa nivå och säga att det blir angenämare för er att fungera som om ni tittade på filmen på er TV därhemma och som ni helt och hållet kan kontrollera.

För sannerligen kan ni helt och hållet kontrollera er reaktion på något, eller hur? Och vi kan se att många av er som läser meddelanden likt våra, för varje dag, om inte för varje timme, utvidgar er till ett mer utvidgat medvetandetillstånd av att tillåta och att linda in varje upplevelse ni står inför med kärlek. För detta är hur de stora mästarna gör det. De lever, andas och ser kärlek överallt runtomkring sig. Den blir till dem och det smittar av sig – helt bokstavligt – till alla som omger dem. Detta är helt bokstavligt vad som sker när ni alla tar del i de globala meditationerna av ljus, av kärlek och av frid och healing för hela Gaia och för alla som vistas på henne.

Detta gläder oss, för i er kan vi se oss själva, eftersom vi alla är ett och eftersom vi stillsamt har arbetat med mänskligheten alltsedan deras begynnelse. Och nu påbörjar ni en ny sak! En ny uppstigningsväg och ett splittrande av de myter och lögner som i så hög grad varit begränsande och vilseledande. Ni håller alltmer på att bli vilka ni är. Och detta är er resa. Detta är uppstigningen. Får vi varsamt påminna er om att uppstigningen är evig och eftersom ni är eviga varelser så låter detta mycket vettigt.

Å, mänsklighet, ni värmer våra hjärtan. Vi är det Arkturiska Kollektivet, ständigt här för att tjäna och skydda och vägleda mänskligheten till en större förståelse och medvetenhet när det efterfrågas. Javisst, det stämmer, många av oss har landat och javisst, det stämmer att många av oss redan står till tjänst. För i och med att vi tjänar så blir vi healade. Kom ihåg denna storslagna sanning, mänsklighet, när ni på allvar tjänar varandra. Det finns en stor glädje i detta. En stor glädje.

Var i frid. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Storslagna ting är på väg till er.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...