Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 april, 2019  

Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

20 april, 2019

 

DEN MÄNSKLIGA/UTOMJORDISKA HISTORIEN

 

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få förena oss med er alla.

Vi är förväntansfulla gällande så mycket som rör er förflutna historia här på planeten Jorden och att den håller på att bli avslöjad. Vi kan se att människorna gräver fram små bitar, små ledtrådar för att ni ska få veta att er historia är långt mer utbredd och strålande än vad andra alltigenom historien har haft teorier om. Ni kommer att upptäcka era utomjordiska rötter via vetenskapen och detta kommer att bana vägen till en fullständig, öppen kontakt med utomjordingarna.

När ni väl inser att ni redan har fått besök och att ni redan har fått hjälp, så kommer det att bli lättare för individer att lägga sina rädslor och fördomar åt sidan och det kommer att underlätta för alla er att öppna era armar, era sinnen och era hjärtan till de andra varelserna som önskar ta kontakt med er, som önskar leka med er och som önskar sam-skapa tillsammans med er.

Dessa är upplevelser som många individer har strävat efter i tiotals år av sina liv och vi kan se att ni närmar er insikten om att ni har fått besök och att ni har fått hjälp. Ni har redan nu vetenskapsmän som upptäcker utomjordiskt DNA inom vissa marina varelser och dessa upptäckter kommer att fortgå. Slutligen kommer sambandet mellan ert skrot-DNA, som det kallas, och andra varelser att fastställas.

Ni kommer att fortsätta med att upptäcka sanningen om att det finns liv därute, till och med i ert solsystem och med all säkerhet bortom det. Vi vet att inget av detta är nyheter för alla er som tar emot denna överföring. Men vi vill försäkra er om att era forskares upptäckter kommer att fortsätta låsa upp dörrarna till en upplevelse av fullständig och öppen kontakt för hela mänskligheten. Under tiden, fortsätt blicka upp mot skyn och analysera era drömmar. Fortsätt hitta bevisen i era liv på hur varelser från andra delar av galaxen påverkar er.

Och vi vill föreslå för er att ni fokuserar på de grupper som påverkar er på ett positivt sätt, för de är långt fler än dem som strävar efter att kontrollera och manipulera er. När ni slår er samman med dessa positivt orienterade utomjordingar, så är ni mycket starka som ett galaktiskt kollektiv.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få ha kontakt med er alla.”

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...