Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 mars 2021

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

20 mars 2021

Tryck På en Knapp och Teleportera Er till Ert Hem-Stjärn-System? – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi älskar att bevittna processen av er medvetandeutveckling, för vi gör den tillsammans med er. Vi är på en gemensam resa, och ni gör de största framstegen bland alla varelser i alla dimensioner i den här galaxen. Det beror på att ni kommit så långt från sanningen om vilka ni verkligen är, och resan tillbaka till det vetandet är ett gigantiskt hopp från där ni en gång var. Det är rörelsen framåt som det egentligen handlar om. Ni får känna det som om ni börjar bli era högre själv för allra första gången, även om ni alla redan varit femte-dimensionella.

Ni återvänder på ett sätt hem, och de av er som talar om att komma hem, som om hem är ett stjärnsystem, eller en planet, missar poängen. Det handlar inte om det stjärnsystem ni kom ifrån, det handlar inte om planeten, månen, eller den kropp ni en gång kände så väl. Den här resan handlar om att ni återvänder till det ni som ni alltid har varit, men som ni kom överens om att glömma att ni en gång var. Ni återvänder till den femte dimensionen, men det kommer inte att vara samma femte dimension ni en gång kände, och det beror på det som ni levt där på Jorden.

Ni är där och har det tufft därför att ni visste att genom svårigheter, smärta och kamp, skulle ni skapa er själva mer, ni skulle skapa någonting bättre, och det har ni. Ni har skapat en bättre version av verkligheten än den ni kände till när ni var femte-dimensionella. Nu kommer ni också att få komma hem i fysisk bemärkning, men det kommer aldrig att vara vad det handlar om för er. Det har alltid handlat om och kommer att alltid att handla om att återvända till en känsla, ett tillstånd av varande, en nivå av medvetande. Det är vad ni egentligen vill uppnå, och det är vad som är tillgängligt för er just nu. Ni behöver inte vänta på att något utanför er ska hända för att ni ska börja känna er själva som era femte-dimensionella högre själv.

Allt finns inom er just nu, i själva detta ögonblick, och vi skojar inte ens lite grann om det. Så vad väntar ni på? Ja, att saker utanför er förändras och allting serveras er på silverfat är fantasin; den lätta vägen. Att trycka på en knapp så ni kan teleportera er någon annanstans, där saker och ting är mycket bättre, verkar verkligen vara en god idé. Men om ni gjorde det, skulle ni beröva er själva den resa ni är ute på, och eftersom vi är på den resan med er, kan vi med säkerhet säga att det är den bästa resa ni skulle kunna vara ute på just nu.

Och om ni kunde uppskatta den resan bara lite till, skulle ni känna det vi känner om er resa. Ni kan faktiskt inom er känna lite av vilka vi är när ni matchar ert medvetande med det medvetande vi erbjuder er just nu. Gör oss sällskap här i den härliga och vackra upplevelsen av er glädjefyllda uppstigning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...