Änglarna via Ann Albers, 20 mars 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 20 mars 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Ta dig en stund. Se dig omkring. Vad är det som sker i er värld precis här och nu? Vilket rum befinner du dig i? Är du i din bil? Utomhus? Ta dig en stund för att uppskatta din dator, din telefon, din platta eller den apparat med vilken du läser dessa ord. Ta dig en stund för att uppskatta din omgivning. Ta dig en stund för att uppskatta dig själv, under några minuter, för att ta kontakt med dem av oss i himlarna som älskar mer än vad vi någonsin kan uttrycka med ord. Efter att du har läst detta stycke, blunda, andas i en eller två minuter och öppna helt enkelt upp dig för att ta emot vår kärlek för dig. Gör det nu, om du vill.

Det är på denna plats, i detta ögonblick, i denna väldigt perfekta tid som ni kallar nuet, inom vilket ni kan få tillgång till det Gudomliga, era änglar och den mirakulösa kraften som skapar världar. För bara ett ögonblick, efter att du läst detta stycke, blunda, andas och ta emot vår kärlek en gång till. Den här gången, efter att du förnimmer oss, lek med oss. Föreställ dig själv i en framtid där du redan har något som du på djupet och innerligt vill ha, du vill vara i en situation, ha en känsla eller en sak. När du tar emot vår kärlek och föreställer dig din framtid, sänder vi ut vår energi för att bemäktiga dina skapelser. Bara ta en stund, i detta ögonblick, och kom sedan tillbaka när du är redo.

Man frågar oss ofta: ”Hur kan jag vara närvarande här och nu medan jag föreställer mig min lyckliga framtid?” Tänk på det så här. Här och nu, så kan du se på en futuristisk show på din TV. Här och nu, så kan du se på en historisk dokumentär. Här och nu, så kan du se på nyheterna, filmer, matlagningskanalen, eller en uppsättning andra program. Här och nu, så kan du tona in dig på vadhelst du vill.

När du tonar in dig till det förflutna, så ber du att universum ska återskapa det förflutna. De högre dimensionerna kommer alltid och enbart att matcha dina kärleksfulla vibrationer, men det finns en hel del på Jorden som ovetande samarbetar med de lägre. Det är varför vi rekommenderar er att enbart tona in er på vad ni gillar angående det förflutna och när smärtsamma minnen verkar tvingas fram, styr då era tankar sakta och varsamt till sådana som känns bättre. Säg till er själva: ”Jag är stark. Jag är kapabel. Jag grejade det. Det förflutna är förbi. Här är jag nu och nuet är bättre. I denna stund är jag trygg. I denna stund, när jag läser detta, är allt väl. Nuet är nytt.” På det här sättet släpper ni taget om det obehagliga greppet om er framtid, genom att fokusera på tankar som känns bättre i det nuvarande ögonblicket.

Likaså, när ni tänker på framtiden, föreställ er det bästa, så kommer ni att ta dessa goda vibrationer till ert här och nu.

Det är er energi, inte era ord, som dikterar vad ni har tonat in er på. Ni kan inte ropa till TV:n ”Jag vill se på kanal 5!” Ni måste tona in er på den. Ni kan inte tala om för er röst-aktiverade kontroll: ”Jag vill inte se på kanal 3!” Den kommer troligtvis att antingen ignorera er eller säga: ”OK, jag ska tona in till kanal 3!” Era apparater, kära ni, börjar lära er mer och mer om 5D-universumet! Ni kan bara tona in er på en kanal, en vibration i taget. Det är antingen något ni vill tona in er på, eller något som blockerar vad ni vill.

Så när ni sitter i ert här och nu, så kan ni med uppskattning fokusera på något trevligt från det förflutna och sålunda dra till er mer av det. Ni kan fokusera på den bästa möjliga framtiden och även dra den till er. Ni kan förenkla allt detta och uppskatta livet och allt som det erbjuder precis här och nu. När ni gör det, så tonar ni in er på känslor som känns bra, högre vibrationer, och därför drar ni till er absolut allt som ni önskar!

Det enklaste ni kan göra är att andas och öppna upp er till att ta emot vår kärlek. Uppskatta vad som finns runtomkring er. Uppskatta er själv. Gå sedan och njut av er dag, ett ögonblick i taget, i vetskapen om att hela universum i en vibration av kärlek och uppskattning samlar ihop hela summan av alla era drömmar och vägleder er till dem … med ett underbart ögonblick i taget.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...