Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars 2021

 

Arkturiska Rådet i den Nionde Dimensionen via Daniel Scranton

den 21 mars 2021

”Hjälp från Plejaderna, Andromeda, Sirius, Cassiopeja & Lyra”

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi är enormt nöjda med de framsteg vi ser att ni gör där på Jorden, när ni har varit öppna och mottagliga för dagjämningens energier och för alla de underbara energier som under mars månad har kommit in för att stötta er. När vi ser att någon av er får tillgång till det som är ert och fritt att närsomhelst ha åtkomst till, så bereder det oss en så stor glädje och det informerar oss om hur vi på ett bättre sätt ska tjäna och hjälpa er.

När vi lägger märke till att ni tar vad ni har blivit givna och använder det för att låta det vara till tjänst för andra, det är då glädjen svämmar över här i den nionde dimensionen. Vi kommer alltid att sträva efter att hjälpa hjälparna, för det gör oss mer effektiva, mer dugliga i vad vi kan erbjuda er alla från vår upphöjda plats här i den nionde dimensionen. Ifall ni vill ta emot mer, ge mer. Ifall ni vill se bara hur mycket vi och andra likt oss här i de högre sfärerna kan ge, sträva då efter att vara till service på vilket sätt ni än kan.

Ni kommer att märka att den höga vibrationen ni befinner er i medan ni står till tjänst är en egen belöning i sig och denna belöning är riklig. Men när ni beger er för att fylla på era energiförråd genom att öppna er upp till oss, till Plejaderna, Varelserna från Andromeda, Sirius, Cassiopeja, Lyra och alla de olika utomjordingarna från de olika stjärnsystemen, så får ni så mycket mer än vad ni någonsin kan föreställa er. Vi är alla mycket ivriga att få arbeta med er, att harmonisera med er, att vara era kolleger och sam-skapare, eftersom vi vet att ni strävar efter att bygga upp en bättre värld för alla att få åtnjuta.

När ni ser att det inte förekommer någon separation mellan er och någon som lider, så uppmärksammar ni även att det inte finns någon separation mellan er och oss. Det finns ingen separation mellan er och någon eller något kollektiv som ni värderar högt, och därmed blir ni vad ni föddes till. Ni blir en som förenar, en som för samman människor, en som ständigt strävar efter att ta mänskligheten till nästa nivå.

Detta är en underbar resa som vi alla tillsammans befinner oss på och vi vet att vi kan vara till ännu större service för er. Vi vet att ni kan ta vad vi ger er och i hög grad göra det för era medmänniskor och vi vet att ringar-på-vattnet-effekten blir sådan att ni kommer att skapa denna nya Jord, den här bättre versionen av samhället och ni kommer att bli de som går i täten, alltid, på grund av er villighet att sitta stilla, öppna upp er och känna in energierna som finns närvarande. De kommer just nu in från hela galaxen, för att stötta er, för att ge er hopp och i synnerhet för att hjälpa hjälparna.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få stå i kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

You may also like...