Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 mars 2021

 

Faster & Faster Manifestation by the Newly Awakened ∞The 9D Arcturian Council

 

Snabbare och Snabbare Manifestation av de Nyligen Väckta Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är elektrifierade av entusiasm över vart ni är på väg som ett kollektiv där på Jorden. Vi har märkt hur många individer där på Jorden som har vaknat nyligen, och vi har känt deras entusiasm, deras spänning, deras iver att utforska vilka de verkligen är och vad de kan skapa. De nyväckta har faktiskt en fördel i skapelseavdelningen, en fördel som ni som har varit vakna ett tag inte hade. De kommer till denna insikt i en tid då det finns snabbare rörliga energier över er alla.

Snabbare och snabbare manifestation är möjlig nu, och de kommer att ha nytta av att de aldrig har försökt manifestera något tidigare och misslyckats. De av er som har varit vakna ett tag och har försökt manifestera och inte har lyckats tillräckligt många gånger så att många har gett upp, eller åtminstone börjat drömma mycket mindre till följd av deras tidigare misslyckanden med att manifestera. Därför har de av er som har varit vakna under en längre tid faktiskt mycket att lära av dem som nyligen har vaknat. Ni kommer att se dem på snabbspåret och ni kommer att märka hur lätt de får det att se ut, eftersom de inte är trasiga, för att de inte har fastnat i en massa tung energi, som vissa av er som har varit vakna längre har.

Det är okej, och det är förståeligt, men det är också dags att kasta bort de bojor som är självpåtagna och att inse att ni lever i en helt ny era. Ni simmar i okända vatten, och ni har mer energetiskt stöd för det ni vill skapa än det någonsin har funnits på planeten Jorden, någon gång i mänsklighetens historia. Gör er redo att gå längre, att manifestera snabbare och bli de mästare som ni alltid skulle bli, även om många av er har gett upp till en viss grad.

Vissa människor väntar bara på att skiftet ska vara klart så att de omedelbart kan manifestera hela tiden, men de av er som kan känna energierna över er vet att detta är en vacker tid att vara i skapande läge. Det här är en underbar tid att ha hjärtan, sinnen och ögon inriktade på det legendariska priset. Ni står mitt i en medvetenhetsutveckling just nu i er värld utan motstycke, och vi skulle vilja se fler av er som är gamla själar få mer av det ni vill ha.

De av er som har varit runt kvarteret ett par gånger behöver den injektion av entusiasm som de nyligen väckta ger till festen just nu. Låt dem visa er vad som är möjligt; låt dem överraska er. Och vägled dem när de behöver det, när de ber om det, men försök att undvika att avskräcka dem från att drömma för stort, för de kommer att bevisa att ni har fel om ni gör det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er.”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...