Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juli, 2023

 

Kraften du har för att påverka universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att utforska kraften i positivitet där på jorden och i hela galaxen och universum. Vi har observerat och mätt effekten av varje snäll handling, varje tanke på enhet och varje känsla av kärlek inom varje människa, och det är bara några exempel på vad vi har mätt effekten av där på jorden. Det finns så många sätt för dig att ha en positiv inverkan, och vi vill försäkra dig om att din positivitet spelar roll. Du påverkar hela universum bara genom att tänka på någon du älskar, och det gör alla andra också.

Nu, på baksidan av det, har du negativitet – negativ tanke, känsla, handling. De har alla ungefär en tusendels inverkan av något positivt, och återigen, den effekten strömmar ut, men med så mycket mindre kraft, så mycket mindre effekt, att det verkligen inte finns någon anledning att oroa sig för det eller ge det din uppmärksamhet . Ge din uppmärksamhet istället på den positiva energi som du vill sända ut och verkligen avger, och lägg märke till hur mycket av den du kan trolla fram och skicka ut i universum. Du har ett oändligt utbud av det, för återigen, allt du behöver göra är att tänka en positiv tanke eller känna en positiv känsla, och de är alla där inne i dig och väntar på att bli aktiverade.

Du har alltid ett val av vad du fokuserar på, och ju mer medveten du är om det faktum att du har ett val, desto mer sannolikt är det då att du utövar den förmågan att göra ett val för positivitet. Nu, av någon anledning, finns det i new age och andliga kretsar ett enormt fokus på negativitet, på det mörka, på vad de anser vara ont, och allt som gör är att fördröja det oundvikliga. Allt detta fokus kan inte motverka allt det goda från dem som försöker främja ljuset, istället för att fokusera med så mycket intensitet på mörkret och vad dessa varelser gör. Återigen, om du tittar på effekten av något positivt och väger den mot effekten av något negativt, behöver du verkligen inte ge så mycket uppmärksamhet åt vad som händer där på den mörka sidan av det mänskliga medvetandet.

Om du vill göra en positiv inverkan för mänskligheten, världen och universum, då är det bättre för dig att inte fokusera på det som är negativt. Det är bättre för dig att fokusera på det som är positivt, det som är av ljuset. Nu, när något negativt stirrar dig rakt i ansiktet och du måste ta itu med det, då måste du ta itu med det, men du behöver inte leta efter problem. Du behöver inte leta efter de dåliga så att du kan utrota dem. Du kan, men du bör också vara medveten om hur det sänker din vibration, och de flesta som går ner i de mörka kaninhålen kommer så småningom ut och inser att kampen inte kändes så bra.

Vi pratar alltid om acceptans och förlåtelse, men vi vill också att du ska inse att allt som är mörkt och utanför dig också finns inuti dig, och det dyker upp för att bli helat, och helandet som äger rum är från dig, mänskligheten , jorden och det universella kollektiva medvetandet. Kom ihåg att att vara närvarande är det enda stället du någonsin kan vara, och när du ser dig omkring i din verklighet just nu var du än är, ställ dig själv frågan, ”Hur mycket mörker ser jag?” Och ställ dig sedan frågan, ”Hur mycket finns runt omkring mig just nu som är av ljuset, det är ljuset?” Och du kommer att inse att du har kraften att utnyttja all denna positivitet, att må bra om var du är just nu, vad du gör och vad du utstrålar, och du har kraften att påverka hela världen på ett positivt sätt .

Du har kraften att påverka hela universum, och det gör du hela tiden. Om du vill påverka, börja med det första steget att ägna mer uppmärksamhet åt vad du uppmärksammar och vad du erbjuder, och vet att när du erbjuder något positivt påverkar du alla, även om de inte är det. medveten om dig och vad du heter, det spelar ingen roll. Du är där för att stiga upp; vi stiger alla tillsammans. Det här handlar om enhet; det handlar om att komma samman. Det handlar om att inse att vi alla är ett, och vi är alla i detta tillsammans, och det är så vi stiger upp till en högre nivå av medvetande. Och vi har alla kraften inom oss att påverka detta vackra universum som vi alla kallar hem för nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *