Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 november 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

7 november 2019

HUR MAN FÖRANKRAR SIG I DET ARKTURISKA LJUSET – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter nya sätt att träda in i mänsklighetens medvetande med vår positivitet, vårt ljus och vår kärlek. Och vi har upptäckt att ni alla tenderar att öppna upp er mer för oss när ni är ute i naturen och upplever stillhet, upplever det under och den skönhet som ni gratis förses med av era mödrar – Moder Natur och Moder Jord. Så vi har valt dessa stunder för att få tillgång till ert medvetande, för att med er dela vår vibrationella signatur, såväl som nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar som vi känner att ni är redo för.

Vi inbjuder er att ägna lite tid åt att få kontakt med träden, sanden, leran, blommorna, växterna, bergen, floderna och bäckarna. Vi inbjuder er att känna energin som kommer från fåglarna och de vilda djuren. Känn energin som kommer från er sol, vilken också är en del av er natur. Om ni bor i en stad och har svårt att komma ut till någon naturplats, eller om det börjar bli för kallt för er att gå ut när ni tar emot denna överföring, för att verkligen uppskatta allt som Moder Natur har att erbjuda, se då bara till att få lite sol på ert skinn och andas lite frisk luft.

Ni kommer att upptäcka att ni direkt blir lugnade av sådana upplevelser. Ta in lite mer växter och blommor i ert hem, anslut er med kristaller, till och med med träbitar, kvistar, vadhelst ni får tag i för att harmonisera med den energin. Och ni kan ta semester och åka någonstans med den typen av natur att njuta av. Spendera lite tid där, då kommer ni att helt naturligt öppna upp för oss och allt det vi har att ge er. Vi försöker slå samman så mycket av vårt medvetande vi kan med så många av er som möjligt för att hjälpa till att höja vibrationen hos hela det mänskliga kollektivet, som hjälp för att åstadkomma fred på Jorden, och förstås, för att påminna er om vilka ni verkligen är som Käll-Energi Varelser.

Vi kan göra det när ni sitter i era hem, i stilla meditation, och ni har känt oss i de stunderna. Men vi vill att ni öppnar upp er totalt för att bli ledningar för vår energi och för att plantera frön i de nätverk ni har där på Moder Jord. Så vi lägger ut denna inbjudan därför att vi älskar er och vill se er lyckliga. Vi vill se er leva liv i frihet, överflöd och frid. Vi vill detta för er alla, och ni är de, ni som tar emot denna överföring, som kan förankra er i det Arkturiska ljuset och göra det tillgängligt för alla.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...