Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 februari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

22 februari 2020

ATT PLANTERA FRÖN I TIDIGARE LIV – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi kan känna att ni gör då ni fortsätter att göra er mer tillgängliga för den hjälp som har kommit från de högre sfärerna och andra delar av galaxen. Vi är särskilt nöjda med att se att de som ännu inte har vaknat upp har mottagit brödsmulorna och har dragit fördel av de frön som de själva planterat för att hjälpa dem vakna upp i denna livstid.

Ni förstår, i era tidigare inkarnationer fanns det stunder när ni visste att någonting stort skulle komma i mänsklighetens framtid, och ni ville alla försäkra er om att ni skulle hitta ett sätt att väcka upp ert medvetande. Så varenda person som är på Jorden nu inkarnerade i ett av dessa tidigare liv där ni visste att någonting stort skulle komma att hända, och ni planterade alla frön till er själva i framtiden. Tecknen och synkroniciteterna finns där, därför att ni placerade dem där mycket strategiskt, med stort syfte.

Och nu är tiden inne då allt ni planerade för er själva skall bära frukt. Detta är en vacker tid i mänsklighetens historia, eftersom så många öppnar upp för att ta emot det som blivit skänkt från dessa tidigare inkarnationer. Ni, som kollektiv, är mer öppensinnade och öppenhjärtade än vid någon annan punkt i människans historia. Nu finns det förstås de som håller emot. Dessa är de som förnekar vad de känner och upplever i stunden därför att de så starkt vill klamra sig fast vid det som är bekant och som de redan tror på med varje fiber i sin varelse.

Men tiden kommer också för dessa individer, och ni som är vakna ledsagar dem i denna tid av stort uppvaknande. Ni finns där för att hjälpa till med massmedvetandet, att få dem till den platsen där de kan se så mycket mer och uppleva så mycket mer av den de verkligen är som varelser av Källenergi, varelser av oändligt och evigt ljus och kärlek. Ni är där för att fortsätta denna mycket avsiktliga resa och hjälpa till att få de sista bitarna på plats för dem som kämpat med sin identitetskänsla och som lidit av sin troskris.

Ni är där för att hjälpa till med att föra andra till ljuset, så att de också får njuta av de sista stegen då ni går in i det femte-dimensionella frekvensområdet. Ni kommer att gå tillsammans och ni kommer att stötta varandra. Det är vad denna resa handlar om.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...