Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari, 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2020

 

Ta emot Vågorna med Energi Assistans som kommer in

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi vet hur utmanande det kan vara att existera där på planeten Jorden för närvarande och vi har så mycket medkänsla för alla er som lever genom prövningarna och vedermödorna i livet på jorden just nu. Det finns så mycket medkänsla för människor i hela galaxen och universum och så många olika vågor av energi som kommer från olika hörn av detta universum. Och dessa vågor är tänkta att hjälpa er att genomföra de svåraste och tuffaste tiderna i era liv.

Vi kan inte överdriva vikten av att släppa taget och låta er få hjälp. Och vi betonar detta så mycket, inte för att ni inte kan göra det själva, inte för att vi har liten tro på mänskligheten, men vi erbjuder den undervisningen på grund av sanningen att när ni får hjälp från någon varelse, så får ni verkligen den hjälpen från er själva. Det finns många olika sätt att titta på detta som hjälper er att känna igen sanningen om vad vi just har sagt här.

Först och främst skapar ni er verklighet och det betyder att all hjälp ni får kommer till er eftersom ni skapade den. För det andra finns det egentligen bara en varelse här. Vi är alla bara Källans spelare som klär ut oss, spelar olika roller. Och alltså, all hjälp som ni får kommer bokstavligen från er själva till er. För det tredje handlar denna uppstigningsprocess om integration och ett av de bästa sätten för er att bli mer hela är att samarbeta med en annan aspekt av er som verkar vara separat. Ni är där för att föra samman alla stycken och bitar och känna er själva som Källans Energi Varelser.

Ni kan inte vara mer perfekta när ni accepterar den hjälp som kommer. Ni kan till och med titta på det som den framtid ni hjälper är i nuet. Och har ni inte på en eller annan gång tänkt på eller ens deltagit i att hjälpa en version av er själv som är tidigare, så att säga. Det gör ni när ni läker ert inre barn. Ni gör det när ni läker ett trauma från ett tidigare liv. Ni gör så mycket för andra aspekter av er och varför ska ni inte få hjälp från de framtida versionerna av er som finns där ute.

Och ni är överallt, för ni är allt, när ni ser er själva som ni verkligen är. Mänskligheten har gjort nog av det tunga lyftet. Ni har gjort tillräckligt med att leva som om ni är separata och inte är en del av en kraftfull, allvetande Varelse. Det är dags för er att lägga ner alla era verktyg, koppla av och låta hjälpen som vi alla drar nytta av genom att ge. Kom också ihåg det. När ni får, ger ni, och när ni ger, får ni.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...