Mira från Pleiadiska Högrådet på Jorden via Erena Velazquez, 22 februari 2020

Mira från Pleiadiska Högrådet på Jorden via Erena Velazquez, 22 februari 2020

Jag är Mira från Pleiadiska Högrådet på Jorden,

Jag är mycket glad över att vara här. Jag har väntat på att denna kanal skulle vara redo att kanalisera mig.

Jag har tillbringat mycket tid på mötena. Vi fortsätter att leta efter att hitta de enklaste och snabbaste sätten för Mänskligheten att gå vidare till sin Guldålder och Uppstigning. Vi gör en hel del tunga rutin arbeten och vi har inget emot det, eftersom vi älskar mänskligheten. Vi skulle älska att se mänskligheten stiga upp och njuta av att leva fantastiska liv på denna planet Gaia.

Vi gör vårt bästa och vi ber er att göra ert bästa. Var noggrann med era dagliga meditationer, var kärleksfulla gentemot varandra genom att förstå och förlåta era grannar, vänner och era familjer som fortfarande sover. Fler och fler energier kommer till Jorden, och dessa energier kommer så småningom att väcka resten av mänskligheten. Under tiden kan ni hjälpa varandra och mänskligheten att må bra genom att inte göra panik om de katastrofer eller virus som kommer er väg, eftersom vi är här för att hjälpa er och skydda er från det. Ni kan skydda er själva också genom att meditera dagligen och höja er vibration.

Vi älskar er och vi hjälper er gärna i denna process där en planet för första gången någonsin i Galaxens historia kommer att stiga upp med mänskligheten på den. Kom ihåg att vi älskar er, vi värdesätter er och vi hjälper er.

Jag var glad att vara här och jag kommer tillbaka. Idag var upplyftande budskap, jag måste gå nu för att delta i ett annat möte.

Jag är Mira från Pleiadiska Högrådet på Jorden 

Tack

Översättning:  Mats

 

Du gillar kanske också...