P’taah genom Jani King, 20 november 2019

P’taah genom Jani King, 20 november 2019

 

Medskapande för Harmoni och Balans | 

P’taah genom Jani King

November 2019 Meddelande från P’taah genom Jani King

Welcome!

Medskapande för harmoni och balans

Den här månadens meddelande är hämtad från den senaste konversationen med P’taah – vi hoppas att det är till hjälp i denna tid av ångest kring händelserna, på vår älskade planet Jorden.

Fråga: Vi blir alltmer medvetna om de skador som vi har åsamkat planeten, och att klimatförändringarna sker mycket snabbare än vi väntat oss, föroreningarna och effekten det har med utrotningen av olika kännande varelser på planeten. Hur kan vi bäst tänka när det gäller att låta Universum göra det som krävs, för balans och harmoni?

P’taah: Ja, att få balans och harmoni är viktigt. Okej, så det första som behövs är att var och en av er gör vad ni kan dagligen, för att hjälpa till att få stopp på denna förorening. Det är det första. Att vara mycket tydlig i hjärtats önskning om att få se en blomstrande planet. För som ni vet, så är en av de största förorenarna på er planet, mänskligheten!

Men den föroreningen finns i mänsklighetens sinne, i girigheten, i nonchalansen, etc, etc. Men planeten är naturligtvis en mycket kraftfull gudinna, och, oavsett om det finns föroreningar eller inte, så går hon igenom stora förändringar för att, så att säga, upprätthålla sin hälsa. Men, om mänskligheten börjar snabba på stoppandet av föroreningarna, och istället så att säga, börjar rensa upp på planeten, så kommer det som tillåts ske i de naturliga förändringarna på planeten, att bli mindre förödande.

Ni alla, som en kropp av medvetenhet, skapar er egen verklighet, samskapar med Gudinnan, med Jorden själv. Det kräver tydlighet: Vad vill mänskligheten? Och inte bara i den själviska tanken av att rädda mänskligheten, utan genom kärleken till själva Jorden – kärleken till själva Jorden – vilket kräver tydlighet i mänsklighetens sinne och hjärta. Och sedan en tydlig, innerlig önskan om att skapa förändring, med största möjliga fördel för Jorden, och allt som finns på och inom den, så att dessa förändringar kan skapa underverk, istället för förödelse.

Det ni kan göra, var och en av er, är att arbeta med kärleken och Jorden dagligen, vara  tacksamma och göra vad ni än kan för att minska avtrycket, och så att säga, trampa försiktigt på er Jord och vara tydliga i sinnet och hjärtat, med en önskan om en ursprunglig planet. Eftersom de flesta av er inte har tillräckligt med kraft att ensamma skapa förändringen, så kan ni tillsammans ändra på vad som helst, skapa det ni vill.

Fråga: Hur kan vi få bort regeringar som säljer vad som helst, ni vet de som vill tjäna pengar och där girigheten kommer in, sådant som vi inte verkar kunna göra något åt, eller verkar kunna påverka? Hur kan vi ändra allt sådant?

 

P’taah: Genom att stå fast vid vetskapen och vara tydliga med vad ni vill. Ni behöver faktiskt inte veta hur. Älskade ni, gör likadant som då ni skapar er dagliga verklighet? Ni vet faktiskt inte riktigt hur det fungerar, bara att det gör det! Och ju mer ni vet att det fungerar, desto bättre fungerar det till er fördel. Verkar det vettigt?

Fråga: Ja, i den meningen att jag vet att jag skapar det, och att jag ser att jag skapar det, genom hur jag tänker.

P’taah: Och viktigast av allt, de känslor som är knutna till dessa tankar.

Fråga: Jag tycker ofta att mina känslor inte överensstämmer med mina tankar. Min tanke kan vara att om jag tackar för det så skapar jag det, men jag kan samtidigt känna en rädsla av: tänk om jag inte klarar det?

P’taah: Ja, du förstår att det är precis det som hindrar din stora kreativitet: rädslan för att inte räcka till för att skapa, skapa det du önskar, skapa det som skulle vara till din största fördel och att skapa största fördelen för din planet. Det här är vad vi menar med tydlighet: att vara mycket tydlig med vad du vill och att känna vad skapelsen betyder för dig. För när du tänker på en glädjefylld planet, när du bortser från föroreningar och istället tänker på en blomstrande flora och fauna, vilken känsla ger det dig?

Hur känns det när du tackar för det du har i ditt dagliga liv? Hur känns det egentligen? Det är därför vi säger att det gäller att vara medveten, inte bara säga tack av rutin, utan att verkligen vara närvarande, att säga tack för maten, att verkligen uppskatta maten du äter, skönheten som omger dig, välbefinnandet, inte bara ditt fysiska välbefinnande, utan välbefinnandet du får från dina vänner, de du älskar, dina relationer, allt, för att verkligen känna hur underbart det är. För det är en otrolig energi!

Något som var och en av er kan göra som bor nära vatten, är att på något sätt sjunga ert tack till vattnet, så att vattnet kan bära energin över hela er planet, sprida kärleken, sprida glädjen!

Och oavsett hur det än verkar, så är var och en av er kraftfulla, var och en av er är medskapare av er verklighet, och är det genom att vara närvarande, medvetna och tacksamma, för ni skapar förändring och Universum lyssnar! Er Jord lyssnar, varje växt, varje fågel, varje fjäril, alla vilda varelser vet!

Tack tack tack.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...