Arkturierna via Daniel Scranton 9 december, 2016

kanalsol

Arkturierna

via Daniel Scranton

9 december, 2016

Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få förena oss med er alla.

Vi gläds åt att få accelerera er förmåga att få tillgång till djupare medvetandetillstånd. Det är ett nöje för oss att få hjälpa er att ta er närmare er fullständiga insikt om vilka och vad ni är. Det är mycket troligt att ni kommer att få uppleva ett större genombrott under de närmaste veckorna som kommer.

Vi är förvissade om att var och en av er är redo för ert eget personliga genombrott och vi är ivriga att få hjälpa er att stiga över denna tröskel. Det är vårt val att hjälpa er på detta sätt och det är ert val att ta emot vår hjälp. Vi erbjuder er en vibration som i sanning är den gåva som vi har för er. Vi erbjuder er något att känna för, känna in i och få se som något som existerar inom var och en av er alla.

Utan att märka något, utan att ändra på en endaste tanke eller en endaste övertygelse, kan ni accelerera ert medvetandes expansion. Detta sträcker sig bortom tanke, bortom tro och in till den väv av vilka ni i sanning är. Vi försöker skaka loss något därinne. Vi gör det genom att öppet erbjuda vår vibration. Vi gör så genom att låta våra överföringar flöda.

Vi ger er dessa gåvor, för vi vet att ni kan och kommer att ta emot dem. Det är ert mål att göra det och det är vårt mål att på detta sätt vara till hjälp. Vi känner er energi. Vi känner att ni är redo och vi ber om ert godkännande. Vi har förmågan att hjälpa er på grund av det kontrakt som vi har med er och med er Översjäl.

Tro oss när vi säger att detta blir Gudomligt orkestrerat. Vi kommer att fortsätta erbjuda vår vibration som en markering, som en prövosten, som en referenspunkt för er alla, så att ni ska kunna komma till oss som hela er själva.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få förena oss med er.

 

http://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...