Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 juni, 2019

Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

29 juni, 2019

Tidlösheten

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi är väldigt tålmodiga varelser, för vi har ingen tid att ta hänsyn till. Vi har tillit till en perfekt tajmning för allt som sker i denna galax och i detta Universum och med all säkerhet allt som äger rum där på Jorden. Vi vet att flera skeenden i era liv äger rum då ni känner att ni inte får ta del av samma lyx. Hur kan man vara tålmodig, när allt kommer omkring, när man blir äldre, eller hur kan man vara tålmodig när ens avgift för bostadslånet ska betalas?

Vilken är hemligheten gällande tålamod när man lever i en värld där det finns så många klockor och ständiga påminnelser om vilket datum det är? Det är verkligen en utmaning. Det medger vi. Därför erbjuder vi er denna överföring som är genomsyrad av den energi som vi har runtomkring tålamod och tajmning. Vi hoppas att ni kan ta emot denna energi och ingjuta den i ert medvetande. Vi vill att ni ska få uppleva vad vi upplever, men vi vet att det är en enorm begäran.

Så här är vad vi erbjuder er. När ni är närvarande, fokuserar på er fysiska kropp och centrerad i hjärtat, så kan ni lättare kliva ur hjärnan. Tiden är, när allt kommer omkring en hjärnans konstruktion. Den är ett sätt att hålla reda på saker och ting och att säkerställa att alla befinner sig var de borde befinna sig när de förväntas befinna sig där. Den är också ett sätt att mäta saker och ting. Och era hjärnor gillar struktur. Era hjärnor gillar konsekvens och förutsägbarhet och tiden ger hjärnan alla dessa saker, och mer därtill. Så ifall ni vill transcendera tiden, så behöver ni ta er ut ur era hjärnor och bli ett med det ständigt expanderade ögonblicket.

Det finns en länk mellan den tickande klockan och känslor av oro. Ni har en väldig tur för att ni nu har färre av dessa tickande klockor omkring er, men ni har inte klurat ut ett sätt på vilket man kan få klockorna att stanna. Därför är det verkligen upp till er att skifta till tidlöshet och den upplevelsen finns ständigt tillgänglig för er om ni gör er själva tillgängliga för den. Återigen, var närvarande, var jordade, var centrerade i hjärtat. Andas och ni kommer att finna den expansion som ni strävar efter. Ni kommer att finna tidlösheten inom ögonblicket.

Vi vill bara påpeka ytterligare en sak. Ert sätt att nu hålla koll på tiden tenderar att vara telefonen, datorn eller någon annan elektronisk mojäng med vilka ni också tenderar att använda till att underhålla era hjärnor eller för att fullfölja en uppgift som hjärnan tror att ni behöver fullfölja. Så att stänga av dessa apparater, komma bort och att komma ut i naturen är det enklaste sättet att kliva in i tidlöshetens dimension.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få förena oss med er.”

 

Du gillar kanske också...