Sananda via Kerstin Sisilla, 30 juni, 2019

Sananda 30 juni 2019

Jag är Sananda och jag vill säga er: Våga tro på lyckan och glädjen. Var i nuet, som barn. DENNA GÅNG kan inte lyckan tas ifrån dig. Lev i ”JAG ÄR”, inte ”jag gör” (ler).

Flyt med i ”vad som är”. Skapa din värld, skapa ditt liv I DETTA NU. I detta LJUS och i denna KÄRLEK, i dessa Kristusenergier som nu strålar över jorden med stor intensitet. Njut över vad du har, var du är, njut av den DU ÄR och över den kärlekskraft som strålar mellan dig och dina medmänniskor, dina medvandrare på planeten Gaia.

”Av Ljus är du kommen, Ljus ska du åter varda (bliva)”. Och Du och Du och Ni alla! Välkomna mina vänner till Ljusets och Kärlekens sfärer.

Jag älskar er Systrar och Bröder och ser sannerligen fram emot detta strålande återförenande.

Med Kärlek från er Sananda

Du gillar kanske också...