Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juni, 2023

 

 

Ett enkelt val som kommer att förändra ditt liv ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi föreställer oss inte bara en bättre framtid för mänskligheten; vi kan också se ett bättre ögonblick än de flesta av er. Den förmågan som vi har att se det bättre nu ögonblicket där på planeten Jorden är också ett val som vi gör. Vi väljer att hela tiden fokusera på det positiva, barnet steg framåt som du har tagit i ett givet ögonblick, och vi lurar aldrig oss själva när vi gör det. Det är alltid upp till dig vilken aspekt av nuet du väljer att fokusera på, och det valet gör en enorm skillnad under ditt liv.

Nu tar de flesta människor inte sina känslor på särskilt allvar, och eftersom de inte tar sina känslor på tillräckligt stort allvar, undertrycker de dem. Dessa undertryckta känslor blir energiblockeringar. Dessa energiblockeringar ger universum en vibration, och de pessimistiska tankarna kommer till dig som tankeformer. De kommer till din medvetna medvetenhet, och i det ögonblicket har du ett val. Du kan hålla med om den pessimistiska tanken, eller så kan du avfärda den. Detta är skönheten med meditation, för i meditation lär du dig hur du avfärdar alla tankar.

Många människor försöker meditera och antar att de är väldigt dåliga på det, och därför är det bara inte för dem eftersom de tankarna bara fortsätter att komma. Men så länge du fortsätter att släppa tankarna som du inte gillar och ställa in dig på något som är positivt, kan du förändras, och du kommer så småningom inte att kunna hålla fast vid den där fastnade energin, den där energiblockeringen, eftersom det kommer att kännas så mycket värre när du blir mer medveten, och du kommer att göra allt i din makt för att släppa det.

Ni kan alla dra nytta av den hjälp som finns vid den här tiden och den hjälp som kommer, och det är mycket mer sannolikt att ni gör det när ni börjar leva ett mer medvetet liv. Det innebär att vara medvetet medveten om de val du gör, inklusive vad du väljer att fokusera på, men också om du väljer att meditera och uppmärksamma dina tankar och känslor. Du kan få så mycket mer hjälp när du arbetar med en högre frekvens, och din vibration kommer naturligt att stiga upp genom den enkla handlingen att meditera, eller välja att fokusera på något i ditt liv som fungerar, som är positivt, det är livsbejakande.

Vi vet att alla varelser, både fysiska och icke-fysiska, förstärker det energetiska stödet vid denna tidpunkt, och vi vet att många av er tvingas möta det ni har undertryckt och dessa energiblockeringar. Vi vill att du ska veta hur du rengör dem mer effektivt, och det är därför vi ger dig detta meddelande. Vi vill att ni ska bli kanalerna för högfrekvent energi som ni föddes till att vara, och ni kommer att vara vad människor tittar på när de behöver känna hopp om tillståndet i världen vid denna tid och tillståndet för det mänskliga kollektiva medvetandet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *